Youtube Rewind Romania 2016

0

Daca nu va merge clipul de mai sus pe mobil, apelati cu incredere la varianta de pe Facebook.

La inceputul lunii decembrie, cei de la Youtube au prezentat deja traditionalul clip Youtube Rewind pentru anul 2016 in care au inclus cei mai populari vloggeri si evident, cele mai populare piese ale anului ce tocmai s-a incheiat.

Din nefericire nu e niciun youtuber roman pe-acolo, dar mai avem timp sa crestem si noi. Momentan avem doar doi romani ce au depasit milionul de abonati (Mikey Has si Vlad TeeVee) abia anul acesta. Vor urma cel mai probabil in 2017 inca cel putin 10 din estimarile mele.

Am descoperit acum ceva timp clipul de mai sus, realizat de Lucian Mitra care se vrea a fi un Youtube Rewind romanesc neoficial in care sunt prezentati o parte din youtuberii care s-au facut remarcati in 2016.

Cel mai probabil a fost realizat cu cei pe care Lucian ii urmareste si ii apreciaza. Ma bucur ca sunt si eu acolo si nu ma deranjeaza ca a folosit imagini din vlogurile mele.

Ma surprinde insa ca n-a devenit totusi viral pentru ca mi se pare ca e foarte fain realizat si cu siguranta merita mai multe vizualizari.

La finalul clipului Lucian spune o chestie foarte faina si chiar ar fi fain ca la finalul lui 2017 sa ne punem toti mintea la contributie si sa facem un Youtube Rewind Romania foarte fain si gandit in stilul celui facut de Youtube. Desigur, n-avem noi bugetul celor de la Google, insa sunt convins ca putem face ceva foarte bun.

Avem ca exemplu “Imnul vloggerilor” din 2015 care a demonstrat ca youtuberii romani se pot uni si face ceva fain impreuna, atat pentru ei, cat si pentru comunitatile lor.

Pe final, iata care-au fost cele mai populare clipuri din Romania in 2016!

Previous articleQ&A-ul de final de an sau cum am facut primul milion!
Next articleAl 287-lea concert din 2016!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.