Toți studenții au problema asta!

0

Foarte multi studenti aleg sa intre in campul muncii inca din facultate sau imediat dupa ce au terminat cursurile. Problema cu care m-am confruntat si eu si se confrunta multi dintre noi este ca mai toate companiile au ca cerinte de angajare experienta.

Insa pentru a avea experienta trebuie mai intai sa fii angajat si uite-asa se creeaza un cerc vicios din care studentul iese pierzator de fiecare data. O varianta de a capata experienta o reprezinta inscrierea intr-o asociatie studenteasca pe un domeniu similar cu cel pe care vrei sa-ti cladesti cariera, insa chiar si-asa, unele companii nu recunosc astfel de activitati ca fiind experienta.

academia-de-banking

Daca esti insa pasionat de banking si vrei sa ai o cariera in acest domeniu, iata ca cei de la Libra Bank au creat si dezvoltat un program care sa inlesneasca acest proces. Academia de Banking este un program intensiv de training la care poate aplica oricine este interesat si care la final iti poate aduce un job in echipa Libra Internet Bank.

Cei care se inscriu in program au ocazia ca timp de 3-4 saptamani sa invete la modul practic ce inseamna sa lucrezi intr-o banca. Programul este structurat pe patru module dupa cum urmeaza:

  • Comunicare si discurs telefonic sau Cum sa stabiliesti o intalnire cu un potential client;
  • Cunoasterea produselor, serviciilor si aplicatiilor necesare pentru a acorda consultanta financiar-bancara personalizata clientilor persoane juridice.
  • Analiza financiara sau Cum sa intelegi activitatea unei companii pentru a iti da seama daca este eligibila pentru finantare?
  • Intelegerea si aplicarea modalitatilor de abordare a clientului in cadrul unei intalniri.

In functie de cum te descurci la acest training si in functie de skillurile pe care le ai, ai sanse foarte mari sa primesti si un job in cadrul Libra Internet Bank timp de un an de zile. 90% din cei care au absolvit Academia de Banking au fost angajati ulterior, iar aproape jumatate dintre ei si-au continuat cariera acolo si dupa primul an.

Cred ca e o oportunitate foarte buna pentru oricine, chiar daca nu a urmat o facultate in acest domeniu, pentru a invata lucruri noi si, de ce nu, sa transforme acesta oportunitate in piatra de temelie a unei cariere in banking.

Intotdeauna am fost adeptul ideii ca pana nu incerci, n-ai de unde sa stii daca esti bun la un lucru sau nu. Inscrierile se fac aici si chiar mi-as dori ca peste ceva timp sa-mi lase unul dintre voi un comentariu in care sa-mi spuna ca s-a angajat acolo datorita acestui articol.

Previous articleAm gasit dubita lui Scooby Doo!
Next articleEVANESCENCE revin la Bucuresti
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.