For The Wicked – Imperfect (cover Carla’s Dreams)

0

Baietii de la For the Wicked au realizat un cover foarte fain dupa celebra piesa “Imperfect” a celor de la Carla’s Dreams.

Desi initial au postat pe pagina lor de facebook doar un fragment din refren, pana la urma, la insistentele fanilor, au lansat si varianta integrala.

Iata ca dupa ce cei de la Coma au transformat “Sub pielea mea” intr-o piesa metal, a venit randul piesei “Imperfect” sa primeasca acelasi tratament.

Imi place foarte mult cum a iesit si mi-as dori ca atat artistii din mainstream sa adapteze piese din underground in stilul lor, cat si trupele din underground sa mai faca astfel de cover-uri dupa piese ultra difuzate la radio.

Cred ca i-ar ajuta si pe unii si pe ceilalti sa se inteleaga reciproc si, de ce nu, sa colaboreze pe viitor. Iar principalii beneficiari am fi, evident, noi, fanii!

Daca vreti sa-i vedeti live pe For The Wicked, baietii mai au cateva concerte la inceputul anului 2017 ca parte a turneului FA II de promovare a ep-ului “II” pe care-l puteti asculta aici.

  • 7 ianuarie 2017 – Ramnicu Valcea – Aby Stage Bar
  • 13 ianuarie 2017 – Satu Mare – Alegria Pub
  • 14 ianuarie 2017 – Oradea – Moszkova Cafe
  • 10 februarie 2017 – Campulung – Pub Rock
  • 11 februarie 2016 – Targu Jiu – Club Piano
Previous articleVrea sa ma las de vlog!
Next articleLa ce festivaluri de muzica mergem in 2017?
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.