EVANESCENCE revin la Bucuresti

0

Vestea buna de astazi este ca anul viitor vom avea ocazia sa-i vedem din nou la Bucuresti pe Evanescence. Formatia americana de rock va concerta pe 29 iunie 2017 la Arenele Romane.

Acestia revin asadar dupa 5 ani de la show-ul sustinut la Romexpo in cadrul Rock the City si dupa ce o buna perioada de timp au luat chiar si ei o pauza.

Sunt destul de entuziasmat de acest concert pentru ca e una din formatiile care imi plac si care m-au impresionat si live. Ba chiar steagul meu a ajuns la concertul respectiv pe scena si-a fost pus la loc de cinste de catre Amy.

Biletele pentru acest concert si s-au pus deja in vanzare, iar pana pe 1 februarie au preturi speciale.

 

  • categoria A – 250 lei
  • categoria B – 170 lei
  • categoria C – 140 lei

 

Dupa aceasta data, in limita disponibilitatii, biletele vor avea urmatoarele preturi

  • categoria A – 300 lei
  • categoria B – 200 lei
  • categoria C – 170 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Update:

Au fost anuntate si trupele care vor canta in deschiderea concertului de la Arenele Romane. Astfel, alaturi de Evanescence vom avea ocazia sa le vedem live si pe Killa (IT), Sede Vacante (GR) si Fall Has Come (IT).

Previous articleToți studenții au problema asta!
Next articleUn interviu bizar!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.