Cum am fost la Bloggers Lan Party 12 fara sa fiu de fapt acolo!

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a avut loc cea de-a 12-a editie a Bloggers Lan Party, evenimentul bianual organizat de Toma Nicolau ce reuneste bloggeri, vloggeri si pasionati de gaming intr-un singur loc timp de mai bine de 12 ore.

Din pacate am ratat aceasta editie (am ratat doar 3 editii din cele 12 de pana acum) pentru ca am fost in tabara de social media organizata de Revista Biz si chiar n-aveam cum sa ma teleportez de-acolo, insa se pare ca am fost totusi prezent acolo.

Tovarasul Alex Ionita de la The Unlike Show a facut un soi de parodie foarte amuzanta despre cum sa fii un Daily Vlogger in 14 pasi. M-am simtit intr-unele din “ironii”, insa rezultatul mi se pare excelent. Mai ales finalul :))

Dar asta nu e tot! Andrei Musat, unul din castigatorul concursului desfasurat saptamana trecuta pe Facebook impreuna cu cei de la KFC, a facut si el un episod simpatic pe vlogul sau de la BLP12.

Andrei e la inceput si imi place ca e ambitios si chiar face treaba buna. Sa-i dati cu subscribe, daca e.

In rest, din ce-am vazut, lumea s-a distrat si chiar s-a simtit bine. Am vazut ca au fost acolo si cei de la Gateway VR Studio si i-au initiat pe cativa in “tainele” Realitatii Virtuale.  M-am jucat si eu in VR acum ceva timp si chiar a fost tare.

Acestea ziind fise, sper ca data viitoare sa nu mai ratez Bloggers Lan Party :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.