Bruno Mars pleaca in turneul mondial “24K Magic”!

Bruno Mars va lansa pe 18 noiembrie 2016 cel de-al treilea album al sau “24K Magic”, iar anul viitor va pleaca intr-un turneu mondial de promovare a acestuia.

“24K Magic World Tour” incepe pe 28 martie 2017 in Antwerp si va continua pana la mijlocul lunii iunie in Europa. De la jumatatea lunii iulie si pana in noiembrie va traversa SUA, iar cel mai probabil, in 2018 va concerta si pe celalalte continente. Iata cum arata programul sau pe 2017.

bruno-mars-24k-magic-tour

Biletele pentru acest turneu se pun in vanzare luni, 21 noiembrie 2016 si se pare ca daca intr-adevar vreti sa-l vedeti live in Europa aveti de unde alege. Cel mai accesibil as spune ca este chiar primul, cel din Belgia, pentru ca sunt ieftine biletele de avion pana acolo.

Eu l-am vazut pe Bruno Mars live in 2011 la Oxegen si am fost foarte impresionat de show-ul sau. De-atunci si pana acum a crescut foarte mult si sunt convins ca la un show propriu lucrurile sunt si mai spectaculoase.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.