Tu decizi noul look al Bucurestiului!

Gasca de grafferi de la Sweet Damage Crew face echipa cu chevalet si va realiza luna viitoare probabil cea mai mare pictura murala din Romania. Nu mai putin de 360 de metri patrati vor fi “pictati” in stilul lor, astfel ca un perete din Regie (Splaiul Independentei nr. 267) va deveni “sevaletul lor”.

Pana pe 31 octombrie tu poti decide care din cele trei propuneri va fi desenata, astfel ca tu ai ocazia sa inclini balanta catre desenul tau preferat.

Iata asadar care sunt propunerile:

together
Together

“In life, we want more of everything” spune Beck’s. Starea acestui “everything” este varietatea experientelor care te caracterizeaza. Prietenii, dragostea si vibratia orasului sunt teritoriul experientelor tale, iar galaxia sunt aspiratiile si indrazneala de a visa care au pus stapanire pe mintea si imaginatia ta. Lasa-te usor pe spate si imagineaza-te cu peretele asta in spate.

freedom

Freedom

Beck’s crede in “mai putine reguli, mai multe experiente”. Esti tanar, exprima-ti independenta, iesi din colivia conventiilor si plonjeaza in cat mai multe experiente pozitive care sa te marcheze ca un tatuaj, pe viata. Voteaza, da like and share, dar nu incerca asta acasa.

listen

Listen

Beck’s este despre muzica. La cele mai hip festivaluri – Electric Castle, Summerwell – Beck’s da “play” muzicii si distractiei. “Mai multi decibeli” este puntea de legatura dintre stilul tau de viata si muzica, “dependenta” ta de decibeli e manifesto-ul varstei tale. Scoate macar o casca din ureche cand vorbesc cu tine.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

O astfel de pictura poate deveni un obiectiv turistic foarte usor si tind sa cred ca foarte multa lume va face forografii sau filmulete in preajma acesteia. Mie mi-a palcut foarte mult “Together”, insa voi puteti vota oricare dintre cele trei variante pana pe 31 octombrie 2016.

Desenul care va primi cele mai multe voturi va fi declarat castigator, iar in luna noiembrie “va prinde si viata”. Toata nebunia o sa fie filmata si cred ca o sa dau si eu o fuga intr-o zi pentru a trage cateva cadre pentru PanDaily.

Pe 24 noiembrie 2016 are loc party-ul de inaugrare, iar invitatul special va fi Macanache, alaturi de un alt artist surpriza. Ne vedem acolo!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.