S-a lansat boldcharts.ro

Aseara am fost la party-ul de lansare al platformei boldcharts.ro, un site dedicat special promovarii zonei de clubbing mainstream din Romania dezvoltat de Cat Music.

Platfoma Bold Charts sprijina industria muzicala dance mainstream si ofera tool-urile necesare pentru a ajuta DJ-ii sa se conecteze cu cea mai importanta comunitatate de fani avizati. Bold Charts creeaza primul top de muzica dance mainstream la nivel national – Club Top 40 by Bold Charts.

Se anunta a fi un proiect interesant, de care cam duce lipsa zona asta de clubbing mainstream, insa ramane de vazut cat de bine va fi sustinut din punct de vedere editorial. Momentan sunt foarte putine evenimente si noutati pe site.

La evenimentul de lansare au fost prezenti si cativa DJ consacrati romani printre care i-as aminti pe DJ Sava (initiatorul proiectului), Liviu Hodor, DJ Andi, Vali Barbulescu, dar si foarte multi artisti mixati acestia: Smiley, JO, Elena Gheorghe, Kamara, George Hora si multi altii.

pandutzu-bold-charts-2 pandutzu-bold-charts-3 pandutzu-bold-charts-4

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.