Am fost la filmul Caini cu Cainii Rosii!

Producatorii filmului Caini au avut o idee foarte tare de a face o proiectie speciala pentru echipa de fotbal Dinamo Bucuresti, supranumiti si “cainii rosii”.

O parte din jucatori si din staff-ul tehnic au fost prezenti luni seara la Grand Cinema Digiplex pentru a urmari primul lung metraj al regizorului Bogdan Mirica. N-am putut rata ocazia de a fi si eu acolo, mai ales ca si eu sunt “caine pana la moarte” :))

Am profitat de ocazie si i-am luat si un scurt interviu lui Ionel Danciulescu pe care l-am inclus in episodul de ieri din PanDaily. Sper sper sa ma reintalnesc si intr-un context fotbalistic. Oare cum ar fi un episod de vlog de la antrenamentele echipei Dinamo?

Tot in episodul 147 din #PanDaily va arat si cum am preluat contul de instagram al celor de la KFC pentru a testa noul Cheesy Booster si vorbesc un pic si despre modul in care incerc eu sa-mi organizez timpul.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.