Alearga cu mine sa salvam destine!

Ce merge mai bine dupa un maraton de festivaluri prin intreaga Europa? Un cros craitabil acasa, in Bucuresti.

Pe 20 august 2016 va invit sa alergam impreuna la crosul “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” ce va avea loc in Parcul Tineretului din Bucuresti incepand cu ora 8:30, atunci cand incep inscrierile.

Vor fi 2 curse: o cursa populara de 1.8 km si o cursa sportiva de 4.5 km, asa ca o sa fie loc pentru toata lumea, mai ales ca inscrierea va fi gratuita.

Startul va fi la ora 09:30 si tot ce pot sa va spun acum este ca se lasa si cu premii, atat pentru castigatori, cat si pentru ceilalti participanti (medalii, dimplome, vouchere de cumparaturi la Profi)

Crosul profi

Cei de la Profi vor lansa in perioada 22 august – 30 octombrie, pentru a treilea an consecutiv, campania “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” prin intermediul careia 1.500.000 lei vor fi redirectionati catre 6 organizatii non-guvernamentale ce reprezinta 6 domenii de interes: educatie, cultura, apararea drepturilor copiilor, sanatate, incluziune/ servicii sociale si protectia mediului.

Pe scurt, fiecare dintre voi poate vota unul dintre proiectele propuse de catre ONG-uri la infochioșcurile amplasate în magazinele Profi, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal oricaror cumparaturi realizate în perioada campaniei.

Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumparaturior. Puncte suplimentare pot fi obtinute la achizitia produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzator la raft.

Clasamentul se va intocmi în baza tuturor punctelor acumulate de un proiect la nivel național, iar suma totala va fi impartita intre cele 6 ONG-uri proportional cu numarul de puncte adunate de fiecare in parte.

Asadar, pe 20 august 2016 ne facem incalzirea pentru fapte bune alaturi de Profi, fix inaintea inceperii acestei campanii.

Stiu ca sunt printre voi si alergatori, amatori sau nu, pe care as vrea sa-i am alaturi de mine la acest cros, asa ca puteti sa lasati un comentariu la acest articol in care sa ma anuntati ca veniti, sau puteti sa-mi faceti direct o surpriza si sa ne vedem acolo!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Teo, poti astepta mult si bine un cros in Parcul “Lia Manoliu”! :( Presupun ca locuiesti in zona, asa ca ai vazut cat de inguste sunt aleile… Eu alerg pe stadion (asfalt), invartindu-ma in jurul lui, dar macar acolo e spatiu.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.