TIFF 2016: Eu am venit pentru concerte

Inca de vineri, 27 mai 2016, a inceput cea de-a 15-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, sau mai pe scurt TIFF.

Fiind in Barcelona am ratat deschiderea festivalului si primele trei zile de proiectii, dar e ok pentru ca o sa am o saptamana intreaga de recuperat.

Din pacate n-am apucat sa ma documentez foarte mult despre filmele de anul acesta, dar noroc cu colega Cris de la Urban.ro ca a facut ea o lista de “must see”.

Recunosc insa ca eu anul acesta sunt mai mult interesat de concertele ce vor avea loc in fiecare seara, pentru ca TIFF nu inseamna numai filme.

TIFF MUSIC NIGHTS

Oferta este destul de variata si o sa profit de faptul ca s-a deschis Urania Palace, unul din cele mai noi spatii culturale din Cluj-Napoca.

Am ratat deja concertele The Mono Jacks si byron de acolo, dar inca mai pot sa ii vad live pe Baasch si Baba Dochia (31 mai), pe Suie Paparude si Orkid (pe 1 iunie), pe OCS (2 iunie), pe Urma (3 iunie)  si, daca nu plec chiar de vineri, si pe Vita de Vie (4 iunie).

Alexandrina

Imi face cu ochiul concertul aniversar Alexandrina de pe 1 iunie de la Casa de Cultura, iar tot acolo as merge sa-i vad si pe Kimmo Pohjonen pe 30 mai si pe British Sea Power pe 4 iunie.

Daca mai am timp, poate prind si cateva concerte experimentaliste pe la Casa TIFF.

British Sea Power

Se anunta o saptamana plina, in care o sa incerc sa imbin proiectiile de film din timpul zilei cu concertele din timpul noptii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.