Esti la liceu? Esti talentat? Hai la Liceliada!

Pe 21 aprilie 2016, la Cinema Pro din Bucuresti are loc Liceliada, competitia celor mai talentate licee. Prima editie este dedicata liceenilor din capitala, urmand ca ulterior, concursul sa ajunga si in celelalte orase din tara.

Asadar, daca esti la liceu si te pricepi la muzica, dans, coregrafie, desen, acrobații, beatbox, magie sau ai un alt talent ascuns care crezi ca merita impartasit si cu ceilalti, aduna-ti colegii si inscrie-ti liceul pana pe 10 aprilie in competitie.

Pentru ca inscrierea unui liceu sa fie validata, este obligatoriu ca acesta sa fie reprezentat in finala de minimum 3 momente artistice care sa se incadreze in maximum 20 minute, in total. Numarul de reprezentanti ai liceului nu este limitat, ei se pot inscrie fie individual, fie in grupuri.

Liceliada

Dupa etapa de preselectie, in finala de pe 21 aprilie vor fi selectate cate 3 momente artistice pentru fiecare liceu. Juriul va fi format din Doru Tudorut, Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia si Maria Stefania Manea. Show-ul va fi prezentat de Dan Fintescu si de Zmenta, iar la final vom avea parte si de un concert Deepcentral.

Valoarea totala a premiilor oferite va fi de peste 20.000 de lei, iar liceul castigator va pleca acasa cu suma de 10.000 lei.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Mi-as fi dorit ca pe vremea cand eram eu in liceu sa existe astfel de competitii. N-oi fi eu cel mai talentat, insa putina competitie nu poate decat sa te motiveze sa fii din ce in ce mai bun. Plus ca in timpul acestor competitii pot aparea oportunitati de unde nici nu te-astepti, chiar daca nu o sa castigi premiul cel mare.

Va recomand cu mare drag sa va inscrieti in Liceliada si abia astept sa vad ce momente vor pregatii liceenii din Bucuresti pe 21 aprilie.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Liceliada este un eveniment organizat de Godmother cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, sustinut de Kiss FM si Bravo.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Alin noi aveam Floarea din gradina si alte spectacole de debut. Parca ceva mai ordonate si care chiar cautau talente nu doar circ si regie ieftina. Ce pacat ca nu se televizeaza asa ceva. Ar fi fost interesant de urmarit.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.