Ne jucam si ne place! Hai la Bloggers Lan Party 10!

Sper sa nu se supere tovarasii Nestian si Sandru ca le-am imprumutat motto-ul pentru titlu, dar pe bune ca asa e. Chiar ne jucam si ne place la Bloggers Lan Party de fiecare data, iar sambata, 5 martie 2016, vom avea un motiv in plus sa facem asta pentru ca o sa fie editia aniversara cu numarul 10, sau mai pe scurt #BLPX.

Dupa ultima editie am inceput sa joc serios Starcraft II si chiar urmeaza sa scriu un articol pe tema asta cat de curand. De data asta se pare ca vom fi peste 100 de participanti, iar unul din ei poti fi chiar tu. Pana sa-ti zic cum poti sa ajungi si tu la Bloggers Lan Party, hai sa-ti povestesc ce-o sa se intample mai exact.

De data asta revenim la jocuri clasice si o sa ne numaram fragurile si ultrakill-urile la Unreal Tournament. Nu mai putin de 20 de PC-uri ultra performante ne vor astepta la Impact Hub sambata pentru a ne masura skill-urile. Pasionatii de console vor avea si ei motive de bucurie pentru ca vor exista si turnee de Street Fighter V, NBA 2k16 si Guitar Hero pe Playstation 4.

Pentru cei care prefera jocurile offline, vor exista si cateva turnee de Catan si poate mai apar in peisaj si alte boardgame-uri, ca sa fie bine pentru toata lumea.

BLPX - poster

La final, unul dintre noi va pleca acasa cu un sistem de gaming ultra performant (in valoare de 10.000) lei, premiu oferit de ASUS, principalul sponsor al acestei editii.

Pentru ca totul sa mearga fara lag, vom avea net de la Digi, dar va sugerez sa nu va apucati totusi sa descarcati filme de pe torrenti in timpul evenimentului. De hidratare si alimentare se vor ocupa cei de la Shoteria si respectiv de la Calif, asa ca n-o sa ne lipseasca practic nimic.

CONCURS

Asa cum se intampla de fiecare data, voi avea si eu de oferit un loc la Bloggers Lan Party X unui cititor pasionat de gaming. Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in tragerea la sorti este sa-mi spui printr-un comentariu:

  • Ce joc crezi tu ca are sau a avut cea mai tare coloana sonora?

Concursul se incheie vineri, 4 martie 2016, atunci cand o sa aleg si fericitul castigator si o sa-i ofer si mai multe detalii organizatorice.

Mult succes!

Update: castigatoarea este: Anca!

Multumesc tuturor pentru participare si poate totusi o sa ne si vedem acolo!

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Bloggers Lan Party, editia a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming si socializare rezervat bloggerilor si cititorilor lor, sustinut de ASUS Romania, Media Galaxy, Digi Net, Shoteria, Calif si Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.