Hardwell inchide Sziget Festival 2016!

Astazi venim cu vesti bune de pe Insula Libertatii, acolo unde-au mai fost confirmati inca noua artisti pentru editia de anul acesta a Sziget Festival.

Manu Chao La Ventura, Hardwell, Kaiser Chiefs, Fidlar, Boys Noize, Dillon Francis, Movits!, Vinai si DJ Sliink completeaza line-up-ul festivalului din Budapesta.

Ei se alatura numelor anuntate deja printre care se numara MUSE, David Guetta, Rihanna, Bring me the Horizon, Sia, Years & Years, Naughty Boy sau Bastille.

Sziget Festival va avea loc in perioada 10-17 august 2016 pe insula Obuda din Budapesta, supranumita si Insula Libertatii. Abonamentele de 5 zile au fost deja epuizate, ramanand disponibile doar cele pentru 7 zile (la 249 euro pana pe 5 mai) sau de o zi (la 59 de euro).

Artisti solo, dueturi sau trupe cu maxim 3 membri se pot inscrie, pana la  31 martie, in cadrul Campfire si pot avea sansa de a canta anul acesta la Sziget Festival.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.