De ce ne indeamna Deadpool sa ne pipaim si de ce e bine sa facem asta

Deadpool este unul din cele mai asteptate filme ale acestui an. Ineditul super-erou va ajunge in cinematografele de la noi pe 12 februarie 2016, insa astazi subiectul articolului nu il reprezinta filmul in sine, ci lucrurile care se intampla pe langa si care il au ca personaj pe Deadpool.

La cat de fain a fost promovat pana acum acest film, de la trailere epice pana la diverse sketch-uri in care sunt luate la misto alte filme cu super-eroi. Cateodata ma gandesc ca ar fi foarte tare sa nu se mai lanseze filmul si sa avem tot soiul de astfel de clipuri promotionale la nesfarsit. Pentru ca sunt foarte misto realizate si foarte amuzante.

De curand insa a fost abordat un subiect foarte important, iar Deadpool ne indeamna sa ne atingem sanii (cc fetele) si testiculele (cc baietii) periodic pentru a observa daca apar schimbari ce pot fi semne clare pentru cancer mamar sau cancer testicular.

Hai sa vedem cele doua clipuri!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/YZEP6glW4AQ?rel=0&showinfo=0″]

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/3pIHiU0BpMA?rel=0&showinfo=0″]

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer intalnit la femei, iar anual in Romania 25 de femei sunt diagnosticate zilnic cu cancer la san. 36% dintre ele pierd in cele din urma lupta cu acesta boala. Asta in principal pentru ca acesta se descopera mult prea tarziu, cand nu se mai poate face nimic.

In ceea ce priveste cancerul testicular, statisticile sunt ceva mai blande, insa nedescoperit la timp, poate fi la fel de periculos pentru barbati.

Mi se pare o campanie foarte faina de awareness pentru aceasta problema si imi place cand un personaj dintr-un film celebru devine endorser pentru o campanie sociala.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.