Chivas Sound of Business – live de la conferinta Mastering the Music Business

Pe 16 si 17 februarie 2016 are loc Mastering the Music Business, prima conferinta dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania, un eveniment de care zic eu ca era mare nevoie la noi in tara.

In paralel cu aceasta conferinta, cei de la Kooperativa 2.0 vor transmite live emisiunea Chivas Sound of Business, un talk-show maraton de 16 ore in cadrul caruia moderatorii Cristian China Birta, Anca Lupes, Marius Matache si Andrei Vulpescu ii vor lua la intrebari pe invitatii conferintei Mastering the Music Business.

Printre invitati se numara: Cornel Ilie, Zoli Toth, Vlad Irimia (Tataee), Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei.

Cu voia dumneavoastra voi avea si eu o scurta interventie in cadrul zilei de miercuri pentru a vorbi despre cum se vad lucrurile din perspectiva jurnalistilor, fotografilor de concert si a platitorilor de bilete.

Puteti urmari live Chivas Sound of Business fie pe site-ul Kooperativa 2.0, fie direct aici pe blog, in player-ul de mai jos.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/9RK1FKv0Sec?rel=0&showinfo=0″ thumbnail=”https://pandutzu.com/wp-content/uploads/2016/02/Chivas-Sound-of-Business.jpg”]

Va puteti alatura discutiei folosind hashtagul #ChivasSoundOfBusiness

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Chivas Sound of Business este o platforma creata de Chivas in cadrul The Venture, cu scopul de a crea spatii de intalnire si expresie ale antreprenorilor dupa program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business intr-un cadru informal, in care muzica dicteaza atmosfera: cluburi, concerte, conferinte dedicate industriei muzicale.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.