O campanie foarte misto de la Durex – When It’s On, It’s On

Recunosc ca am ramas un pic surprins de rezultatele studiilor care au aratat de 34% din baieti prefera sa faca sex fara prezervativ si ca vor incerca sa-si convinga partenera sa nu-l foloseasca. Ma gandeam ca totusi in era informatiilor, oamenii ar trebui sa stie mai multe despre acest subiect si sa-l trateze mai serios.

25% sustin ca cea mai mare problema pentru ei, in ceea ce priveste sexul neprotejat, o reprezinta o sarcina nedorita. Eu cred insa ca bolile cu transmitere sexuala sunt mai degraba problema in sine de care trebuie sa ne protejam.

Daca esti intr-o relatie stabila de ceva vreme, sa zicem ca poate mai exista exceptii si totusi ai incredere in persoana respectiva ca e ok din anumite puncte de vedere, insa atunci cand o faci pentru prima data cu cineva nou, prezervativul ar trebui sa fie neaparat parte din ecuatie.

Multor fete insa le este rusine sa le propuna baietilor acest lucru, iar multi baieti sunt pur si simplu idioti daca se supara din aceasta cauza. Iata insa clipul celor de la Durex, care trateaza mai pe larg aceasta situatie:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/0SfDjCVSapY?rel=0&showinfo=0″]

Acesta face parte din campania “When it’s on, it’s on” care isi propune sa demoteze un pic miturile legate de acest subiect si schimbe un pic perceptia tinerilor asupra acestuia. In completarea clipului de mai sus, au lansat si o platforma online, unde sunt tratate mai pe larg problemele care pot aparea atunci cand nu folosim prezervativul.

Stiu ca probabil o sa-mi spuneti acum ca asta e facuta doar asa, ca sa le mai creasca lor vanzarile, insa eu as merge mai degraba pe principiul “better safe than sorry”.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.