2015 in activitati sportive

2015 a fost un an foarte plin de activitati si competitii sportive, lucru care nu poate decat sa ma bucure, mai ales ca anul acesta am reusit sa imi ating toate obiectivele pe care mi le-am propus.

Am participat la 10 competitii dintre care doua triatloane (WinterTri si Triathlon Challenge Mamaia), trei curse de 10,5 km (la Chisinau Marathon, Bucharest International Half-Marathon si Runfest), trei semi-maratoane (la Maratonul DHL, Bucharest Marathon si Transmaraton), un maraton (42.Berlin Marathon) si o cursa cu obstacole (Asaltul Lupilor), pe care le-am dus pe toate cu succes la finish. Cam asa arata “vitrina” cu medalii din 2015.

Medalii Alin Pandaru 2015

Daca in competitii mai mult am alergat, partea de biciclit am lasat-o pentru a ma deplasa prin Bucuresti. Am profitat de vremea frumoasa (mai ales in noiembrie si decembrie) si am mai lasat masina acasa. Am economisit vreo 4 plinuri de benzina, ceea ce nu e rau deloc.

In schimb, antrenamentele pentru maratonul de la Berlin mi-au dat ocazia sa alerg si prin alte orase in afara de Bucuresti. Fie ca vorbim de Cluj-Napoca, Sibiu, Amsterdam, Berlin, Chisinau, pe Transfagarasan, in Vama Veche sau printre corturi la Rock Werchter, au fost cateva experiente de neuitat.

Iata cum arata infograficul pentru 2015 in ceea ce priveste activitatile sportive.

Tot la capitolul activitati sportive ar trebui incluse si cateva ture pe partie cu snowboard-ul (40 km), dar si vreo 5 km inotati (stiu, foarte putin). Poate in 2016 reusesc sa maresc numarul de km si pentru aceste activitati.

Cei de la Strava ne ofera acum pe final de an ocazia de a ne face niste filmulete personalizate foarte simpatice in care sunt prezentate statisticile pe 2015. Primul clip pe care o sa vi-l arat este cel cu alergarile.


Gasiti aici si harta cu locurile in care am alergat cel mai mult

Iata cum arata si clipul cu statisticile legate biciclit

Gasiti aici si harta cu locurile unde am pedalat cel mai mult

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Sunt destul de mandru de realizarile pe anul acesta si sper ca in 2016 sa imi depasesc cifrele de anul acesta. Poate adaug in palmares si cateva maratoane montane si, de ce nu, poate si cateva competitii pe bicicleta.

Va invit asadar sa ma urmariti pe Strava, caci se anunta un an intersant.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.