Cum m-am simtit pentru o zi student din provincie

Atunci cand esti nascut in Bucuresti si faci facultatea tot aici ratezi intr-un fel experientele pe care le au studentii care vin din provincie.

Tu n-ai probleme cu caminul, cu chirii, cupoane de tren sau alte nebunii. Singura ta grija e sa nu te prinda controlorul atunci cand mergi fara bilet spre facultate.

Student din provincie - Pachetul de acasa
Foto via studentdinprovincie.ro

Ei bine, eu sunt unul din acei studenti (ma rog, fosti studenti) din Bucuresti. Am apreciat intotdeauna curajul celor care pleaca de-acasa si vin sa-si continue studiile in alt oras. E un prim pas spre maturizare si te schimba destul de mult o astfel de experienta.

Ieri insa am avut si eu ocazia sa ma simt ca un student din provincie pentru ca am primit si eu in sfarsit “pachet de-acasa”. Ma rog, n-a fost de-acasa, ci de la AFI Palace Cotroceni care-a demarat misiune rAFIa prin blogosfera.

misiunea aAFIa - 01

Pe scurt, am primit si eu o sacosa de rafie plina cu bunatati, asa cum am vazut ca primeau si alti prieteni de-ai mei, studenti din provincie, atunci cand se intorceau de la gara sau autogara.

O caserola cu snitele si chiftele (evident), niste mere, paine, zacusca, muraturi, gem si “ceva sa-mi iau si eu ceva frumos”.

misiunea aAFIa - 03 misiunea aAFIa - 02

Ideea este ca cei de la AFI Palace Cotroceni au acum o campanie foarte misto dedicata tuturor studentilor ce urmeaza cursurile la zi ale facultatilor din Bucuresti, prin care va oferi zece premii substantiale constand in plata chiriei pe un an universitar.

Campania se va desfasura in intervalul 9 octombrie – 1 noiembrie 2015, perioada in care studentii se vor putea inscrie in aplicatia dedicata disponibila pe site-ul aficotroceni.ro, precum si pe pagina de facebook, platformele unde acestia vor gasi si regulamentul oficial al concursului.

Campanie studenti AFI Palace Cotroceni

In urma inscrierii, studentii vor primi un cod unic pe care trebuie sa il prezinte in perioada 26 octombrie -1 noiembrie 2015 in centrul comercial, la biroul de informatii localizat la intrarea FAR. Codul unic de participare trebuie sa fie insotit de legitimatia sau carnetul de student vizate pe anul in curs, pentru ca inscrierea sa fie valida.

Valoarea totala a premiilor pentru chirie pusa la dispozitie de AFI Palace Cotroceni este de 10.000 de Euro, respectiv 1000 E pentru fiecare castigator in parte.

Campanie studenti AFI Palace Cotroceni -  FB

Mai mult decat atat, toti studentii cu inscriere valida in campanie vor primi din partea centrului  comercial un card cu 20% reducere la restaurantele partenere din food court, pe toata perioada studentiei.  Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, iar castigatorii vor fi anuntati in maxim 5 zile de la finalizarea campaniei.

Pe langa marele premiu, AFI Palace Cotroceni impreuna cu Pro FM le va organiza castigatorilor si o petrecere studenteasca pe cinste in clubul ONE din Regie, unde acestia vor putea veni insotiti de alti 10 prieteni pentru a sarbatori premiile castigate.

Campania este desfasurata in paralel si de AFI Palace Ploiesti, care va oferi plata chiriei pentru   un an universitar pentru 3 studenti ai facultatilor din oras.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.