Barbosi, de data asta ne intrecem la Concursul National de Barbi si Mustati

Cea de-a doua editie a Concursului National de Barbi si Mustati va avea loc in acest weekend in cadrul International Tattoo Convention.

Dupa un prim succes al editiei pilot de anul trecut, iata ca barbosii si mustaciosii din Romania vor avea din nou ocazia sa-si etaleze parul facial in fata unui juriu.

Concursul de Barbi si Mustati - II

Vor fi 3 categorii de concurs, barbos incepator, barbos veteran si mustacios, iar majoritatea concurentilor s-au inscris deja pe grupul de facebook dedicat acestui concurs.

Daca anul trecut eram inca la inceput cu barba si am preferat doar sa fac poze de pe margine, de data asta m-am inscris si eu in concurs si sper sa si castig.

Vezi cum a fost la prima editie!

Primul concurs de barbi si mustati-41

Acest concurs este unul din motivele pentru care mi-am lasat barba sa creasca atat de mare. Voiam sa fiu un concurent serios pentru editia de anul acesta si ma bucur ca cei de la Barbosi au luat decizia de a organiza si cea de-a doua editie.

Competitia va avea loc duminica, 11 octombrie 2015, la ora 16:30 la Palatul Bragadiru din Bucuresti.

Barba cum laude!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.