14 ani de F64 cu 14 oferte speciale

Astazi, 14 octombrie 2015, cei de la F64 sarbatoresc 14 ani de la infiintare si le ofera clientilor 14 produse cu o reducere de pret de 14%.

Printre produsele incluse in oferta se numara cateva DSLR-uri de la Canon si Sony, cateva obiective de la Nikon, Sigma si Tamron si alte echipamente foto. Lista completa o gasiti aici.

infografic_f64

La conferinta de presa organizata cu aceasta ocazie am trecut un pic prin istoria F64, care a inceput in 2001 cu un stand mic in Magazinul Unirea si care ulterior s-a transformat in cel mai mare magazin foto-video din Romania cu un showroom de peste 1300 mp.

Cu toate astea, vanzarile online sunt in crestere pentru F64, 55% din comenzi fiind facute pe site-ul lor in ultimul an. Ce e util insa in showroom este ca poti testa direct viitorul aparat foto sau diversele accesorii, iar mai nou, pentru cei care inca mai trag fotografii pe film, s-a lansat si serviciul de developare (10 lei/film).

La multi ani, @f64studio !! #14aniF64

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on


Cei de la F64 pregatesc si alte reduceri cu ocazia Black Friday, iar pentru mai multe informatii legate de cand va avea loc, va invit pe blogul lui Radu.

La multi ani, F64!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.