Tu ce faceai pe 11 septembrie 2001 la ora 17:00?

Acum 14 ani turnurile gemene World Trade Center se prabuseau dupa ce au fost lovite de doua avioane comerciale deturnate de “teroristi”.

A fost un eveniment care a socat intreaga lume si care a schimbat lumea de-atunci si pana acum. Nu cred ca mai are rost sa povestesc ce s-a intamplat atunci, pentru ca imaginile vorbesc de la sine.

Pentru ca aceasta tragedie ne-a luat pe toti prin surprindere si pentru ca fiecare isi vedea de viata lui in momentele alea. Eu tin minte ca eram cu gasca la un prieten acasa, ne jucam Monopoly si evident ca nu intelegeam mare lucru din ce se intampla si nu constientizam gravitatea evenimentului, ba chiar cred ca faceam misto de cel care tocmai ‘cumparase” New York Avenue.

Pentru ca sunt curios ce faceau si alti oameni in acele momente, am pus o intrebare azi pe Facebook, la care am primit cateva raspunsuri interesante.

11 septembrie 2001

Majoritatea au urmarit imaginile atentatului pe PRO TV, ca si mine de altfel, si, asa cum spuneam si mai sus, nu prea intelegeam ce se intampla si ne gandeam ca poate e vorba de un film.

Din pacate a fost cat se poate de real si foarte multi oameni au murit atunci. Si mai multi oameni au murit dupa, in “razboiul impotriva terorismului”, iar lumea inca traieste sub panica unor atentate asemanatoare.

Sunt curios ce faceati voi pe 11 septembrie 2001 la momentul atentatelor de la WTC?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Sincera sa fiu, nu mai stiu exact. Am auzit de atentat la cateva ore dupa ce s-a intamplat, mi-a comunicat un prieten. Initial am crezut ca face o gluma sau ceva, apoi mi-am dat seama cat de real este.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.