Cum puteti urmari live cursa romanilor prezenti la Berlin Marathon 2015!

Duminica, 27 septembrie 2015, are loc editia cu numarul 42 a Berlin Marathon, unul din cele mai mari maratoane din lume alaturi de maratoanele de la Boston, New York, Chicago, Tokio si Londra.

Anul acesta, la cursa de alergare a celor 42,195 de km se vor afla 81 de romani, printre care si eu alaturi de cativa alergatori din gasca 321sport.

Adidas Ultra Boost

Ultimele 20 de saptamani mi le-am dedicat acestei curse si m-am pregatit atat fizic si mental pentru primul meu maraton.

Chiar daca n-am apucat sa documentez chiar toata aceasta perioada pe blog, asa cum mi-am dorit, si chiar daca n-am reusit sa bifez chiar toate alergarile din programul de antrenament, sunt increzator in faptul ca voi reusi sa scot un timp bun maine.

Transmaraton 2015 - Alin Pandaru

Am emotii, e normal, pentru ca n-am alergat niciodata o distanta atat de mare si nu stiu momentan cum o sa reactioneze corpul meu. Sper sa nu ma lovesc prea rau de celebrul “zid” de la km 30 si sa pot spune dupa cursa ca “am spart zidul Berlinului” :)).

In toata aceasta perioada a contat foarte mult suportul familiei, al prietenilor si al altor alergatori cu experienta. Este foarte important sa stii ca lumea are incredere in tine si te sustine.

321sport

Asadar as vrea sa-i multumesc mamei mele pentru micul-dejun pregatit in fiecare dimineata care mi-a oferit un boost de energie si care indirect m-a ajutat sa si slabesc vreo 4 kg in aceasta perioada. Nu degeaba se spune ca asta e cea mai importanta masa a zilei.

As vrea sa le multumesc in mod special lui Sorin, lui Gabi si Adinei, care m-au insotit de multe ori in alergarile mele si nu in ultimul rand gastii de la 321sport care ma incarca cu energie la fiecare antrenament de grup din Parcul Herastrau.

Mai sus este un clip realizat de organizatorii maratonului de la Berlin care ne arata cat de importanta este sustinerea apropiatilor in timpul acestor curse.

Iar pentru ca cei pe care-i cunosc si care sunt maine in Berlin vor participa si ei la maraton, am zis sa va ofer ocazia sa ne sustineti de-acasa, macar virtual, daca altfel nu se poate.

Descarca aplicatia Berlin Marathon!

iOs AndroidWindows Phone

Pentru a fi la curent in timp real cu cursa noastra va recomand sa va descarcati aplicatia Berlin Marathon pentru ca pe langa informatiile extrem de utile pe care le are pentru participanti si sustinatorii de la fata locului, va ofera si voua sansa de a ne fi alaturi.

In sectiunea de “Tracking” puteti adauga pana la 10 alergatori pe care sa-i urmariti in timp real. Nu stiu sa va spun exact cum functioneaza, dar cel mai probabil o sa va anunte timpii intermediari la km 5, 10, 15, 20, 21, 25, 30, 35, 40 si finish, astfel incat sa va faceti o idee de unde suntem fiecare in parte.

Startul cursei va fi la ora 10:00 (ora Romaniei), iar eu estimez (sau cel putin asa imi doresc) ca pana la ora 14:00 (ora Romaniei) sa trec linia de finish.

Puteti gasi lista tuturor alergatorilor romani aici daca selectati la Nation: ROU. Eu i-am adaugat in aplicatie pe cei pe care ii stiu, ceea ce va doresc si voua.

Berlin Maraton - ROU

Eu promit ca o sa trec linia de finish cu tot cu steag si apoi o sa-i sustin si pe cei care vor termina in urma mea cursa.

Asteptam sustinerile voastre aici pe blog, pe facebook, twitter, instagram, sms-uri si mai putin pe Google+ ca nu sta nimeni sa verifice ce se intampla acolo.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.