Cum a fost la The Color Run by Night

Se pare ca 13 septembrie e o zi numai buna pentru The Color Run. Daca anul trecut am alergat 5 km si ne-am colorat din cap pana in picioare pe timp de zi, iata ca anul acesta am luat parte la prima editie de noapte a evenimentului.

Vremea a dat un pic peste cap planurile organizatorilor pentru ca evenimentul trebuia sa aiba loc sambata, dar a fost de bun augur aceasta schimbare pentru ca a fost intr-adevar foarte frumos afara duminica seara si toata lumea s-a distrat.

The Color Run by Night

Am vazut foarte multi liceeni, care cu ocazia asta au avut parte de o ultima distractie inainte de inceperea scolii. Eu am profitat de faptul ca aveam steagul la mine (caci l-am tot fluturat la Balkanik Festival in weekend) si am zis ca n-ar strica si o alergare cu steagul.

Nu planuiam initial sa vin la acesta editie, dar n-am putut spune “nu” invitatiei celor de la World Class, care ma stiau alergaret de meserie si care-au zis ca e musai sa fiu prezent si eu.

The Color Run by Night-2

Ca in fiecare an, partenerii evenimentului au pregatit activitati frumoase pentru participanti, iar in cadrul acestei ediții, World Class a incantat publicul cu doua momente speciale realizate de catre antrenorii lor.

Inainte de inceperea cursei, prin sesiunea de incalzire, instructorii s-au asigurat ca vor oferi participantilor doza de energie de care aveau nevoie pentru parcurgerea celor 5 km.

World Class la Color Run

La final, cele mai cunoscute antrenoare World Class au sarbatorit alaturi de acestia cu un performance unic si neconvențional.

World Class, cunoscut ca sustinator al competitiilor sportive, incurajeaza de 15 ani romanii sa faca miscare si sa adopte un stil de viata sanatos.

The Color Run by Night-12

Dupa ce OLiX si Dan Fintescu de la Kiss FM au intretinut atmosfera pe parcursul evenimentului, seara s-a incheiat cu un concert Suie Paparude.

Mi-a placut tare mult la editia de anul acesta a The Color Run si sunt curios ce ne asteapta la editiile urmatoare.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.