refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

MØ, Ellie Goulding si iar Foals in ziua 2 la Sziget Festival 2015 (foto si video)

Cea de-a doua zi oficiala de Sziget Festival, si a patra pentru mine, a semanat un pic cu prima zi de Summer Well de anul acesta, dar a venit si cu cateva premiere pentru mine.

Astfel ca pe langa The Maccabees si Foals, pe care i-am revazut cu drag, am avut ocazia sa-i vad live si pe The Ting Tings, MØ, Ellie Goulding si Interpol. Plus, ca am pastrat traditia si i-am vazut si pe romanii nostri de la Taraf de Haidouks.

Sziget Festival 2015 - Day-2-64

Ca bous, am vazut si spectacolul de Giant Street Theater – Fuerza Bruta, pus in scena de o trupa argentiniana. E cred ca cel mai bun show de acest gen pe care-l vad la Sziget.

Pe langa faptul ca fiecare spectator face parte din show, efectele vizuale si senzoriale iti dau fiori. E cam greu de explicat ce se intampla acolo, asa ca sper sa intelegeti ceva din pozele din galerie.

Sziget Festival 2015 - Day-2-5

Revenind insa la concerte, primii de pe lista de ieri au fost The Maccabees. Proaspat veniti si ei de la Summer Well, i-am prins intr-o forma la fel de buna.

Solistul trupei, Orlando Weeks se pare ca s-a reintalnit cu succes cu colegii sai de trupa dupa ce a ratat avionul la plecarea de la Bucuresti.

In rest, cam acelasi show in care ne-au prezentat si piese de pe noul album “Marks to Prove it”, laudat recent chiar si de Florence Welch.

Sziget Festival 2015 - Day-2-11

Au urmat apoi The Ting Tings, care sincer sa fiu nu mi-au placut deloc. E una din trupele alea care suna total diferit live fata de CD si parerea mea e ca au sunat chiar prost.

Katie White nu prea are deloc carisma si mi s-a parut ca parca n-ar vrea sa fie pe scena. Ma rog, e doar parerea mea.

Sziget Festival 2015 - Day-2-23

Am plecat destul de repede de la ei pentru ca voiam s-o vad neaparat pe MØ in cortul A38. Coincidenta a facut ca ieri sa fie chiar ziua ei de nastere, astfel ca a sarbatorit cei 27 de ani impliniti chiar pe scena.

Karen Marie Ørsted pe numele ei adevarat e o artista daneza care si-a lansat albumul de debut, “No Mythologies to Follow” in 2012 si a reusit sa se faca remarcata in piata muzicala internationala destul de rapid.

Eu o stiam inca de anul trecut, iar odata cu mega hit-ul “Lean On” alaturi de Major Lazer, a intrat si mai mult in atentia tuturor.

A fost un sentiment tare placut sa ascult piesa asta in sfarsit live, dupa ce-am auzit-o remixata de toata lumea la Untold :)) Poate ne fac o surpriza si o sa o cante chiar si cu Major Lazer maine seara.

Sziget Festival 2015 - Day-2-26

M-am intors apoi la Main Stage pentru concertul Foals si dupa ce mi-am luat steagul de la cort, m-am pozitionat si eu cat de cat ok ca sa prind niste cadre bune.

Ma gandeam ca o sa fie la fel de linistita atmosfera ca la Summer Well. M-am inselat insa amarnic pentru ca oamenii astia de la Sziget chiar stiu sa faca atmosfera si cred ca asa ar treubui sa arate de fapt un concert Foals.

Sziget Festival 2015 - Day-2-28

Cand credeam ca le-am vazut pe toate s-a trezit baiatul asta sa vina cu bicicleta in public (wtf? cine face asta??) si evident ca lumea n-a stat prea mult pe ganduri si l-au ridicat cu tot cu bicicleta deasupra publicului.

Asta mi-a dat o idee de o noua provocare personala – body biking cu steagul in mana :))

Sziget Festival 2015 - Day-2-39

Capul de afis al zilei 2 de la Sziget a fost concertul Ellie Goulding. Nu aveam mari asteptari de la acest show, asa ca am ramas impresionat de ce-a reusit sa faca artista britanica.

Are o voce foarte buna si mi-a placut ca a venit cu un ditamai band-ul dupa ea. Piesele sale suna foarte bine si in varianta live, iar momentul cu “Your Song” a fost #pieledegaina.

Imediat dupa concert am mers la World Music Stage pentru ca urmau sa inceapa Taraf de Haidouks, una din putinele trupe romanesti prezente la Sziget.

Am pastrat astfel traditia si i-am vazut pe ai nostri live. Atmosfera n-a fost insa cea mai grozava si comparand cu body-surfing-urile si pogo-urile de anul trecut de la Fanfara Ciocarlia, a fost chiar lejer.

Sziget Festival 2015 - Day-2-46

Ultimul concert al serii a fost Interpol, la cortul A38. I-am tot ascultat pe TANANANA si eram curios sa-i si vad live.

Din pacate s-a auzit cam prost, iar setlistul a fost destul de ciudat. Ma rog, atmosfera a fost ok, sau cel putin asa parea pentru ca eu am decis la un moment dat sa urmaresc concertul din afara cortului pentru ca era prea cald.

Sziget Festival 2015 - Day-2-72

Ziua doi de la Sziget Festival am incheiat-o cu spectacolul Fuerza Bruta de care v-am zis si mai sus. O noua zi foarte plina, dar nu mai plina ca cea care o sa urmeze azi.

Va las insa momentan cu pozele facute de mine ieri cu un Sony a6000. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.