refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Major Lazer si Kings of Leon la Sziget Festival 2015 (foto si video)

Iata-ne ajunsi in penultima zi de Sziget Festival 2015. Zilele au trecut parca prea repede si se simte in aer o mica tristete ca o sa trebuiasca sa parasim Insula Libertatii in curand.

Dupa o zi de vineri foarte lunga, am profitat de faptul ca programul zilei de ieri a fost mai lejer si m-am odihnit un pic.

Sziget Festival 2015 - Day-3-14

Am ajuns la conferinta de presa anuala si am aflat de la organizatori ca editia de anul viitor va avea loc intre 10 si 17 august 2016, adica de miercuri pana miercuri, imediat dupa Marele Premiu de Formula 1 de la Hungaroring. Suna a un plan foarte bun de a uni aceste doua evenimente.

In ceea ce priveste concertele de sambata, eu am ajuns doar la doua dintre ele si anume: Major Lazer si Kings of Leon.

Sziget Festival 2015 - Day-3-20

CChiar nu stiam la ce sa ma astept de la concertul Major Lazer si am fost foarte surprins sa-i vad pusi pe fapte mari. Diplo cu Jillionaire si Walshy Fire au transformat spatiul din fata scenei principale in cel mai mare party de pe Insula Libertatii.

S-au jucat cu publicul in toate felurile. I-au pus sa sara, sa-si dea jos tricourile, sa se miste in lateral, stanga-dreapta si cate si mai cate. N-a parut sa deranjeze pe nimeni asta si toata lumea se distra la maxim. Pe mine insa ma deranja faptul ca treceau de la o piesa la alta mult prea repede.

Sziget Festival 2015 - Day-3-21

La un moment dat, Diplo a mers peste multime intr-un balon gonflabil. A fost mega nebunie si mega haos. Din pacate n-a venit si asa ca singura varianta live de “Lean On” de la Sziget Festival ramane asta.

Pe cat de energici au fost Major Lazer, pe atat de linistiti si oarecum plictisitori au fost cei de la Kings of Leon.

Sziget Festival 2015 - Day-3-25

Auzisem zvonuri cum ca sunt destul de slabuti live si chiar nu credeam ca o sa vad pe main stage un concert mai plictititor decat cel de la Alt-J, dar se pare ca zvonurile au fost adevarate.

Ei asa canta foarte fain, dar ma astept ca la un concert sa existe pe langa interactiunea cu publicul si un pic de miscare scenica, sa simt ca e acolo, in fata mea. Ei in schimb au ramas in fix acelelasi pozitii tot concertul.

Abia pe la “Use Somebody” s-a mai trezit lumea din amorteala, iar asta se intampla abia la finalul concertului. Puteam insa la fel de bine sa-i ascult si de la terasa sau de mult mai din spate.

Am fost insa in fata pentru ca voiam sa flutur steagul ca sa ne gasim cu ceilalti romani dupa concert. Insa a fost pentru prima data cand organizatorii mi-au luat steagul din mana (aproape cu forta), cel mai probabil la decizia celor din managementul trupei care nu voiau steaguri care sa le optureze imaginile.

Sziget Festival 2015 - Day-3-29

Au fost insa foarte ok baietii de la paza, iar dupa “Sex on Fire“, mi-au dat steagul cu tot cu bat, fara absolut nicio problema.

Apoi ne-am intalnit cu o gasca maricica de romani si ne-am petrecut la barul Jack Daniel’s de pe insula. Acolo m-am ales cu un desen in forma de panda pe fata din partea unei domnisoare foarte talentata (thanks Mariana).

Sziget Festival 2015 - Day-3-30

Mai multe lucruri din ce s-a intamplat mai departe nu stiu sa va mai zic. Dar probabil ca ce se intampla la Sziget, ramane la Sziget :)).

Va las acum cu mai multe poze din ziua 4 pe care le-am facut cu un Sony a6000. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.