refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

A treia oara cu noroc: The Script la Sziget Festival 2015

A treia zi de Sziget Festival si totodata prima zi oficiala (da, stiu, si eu m-am pierdut in numerotarea zilelor), s-a dovedit a fi si ea foarte tare.

Pentru mine a insemnat revederea cu The Script, cei pe care-i vedeam pentru prima data in 2011, la Oxegen, iar de curand, acum aproape o luna, la Rock Werchter.

Sziget Festival Day-1-36

Insa pana la ei am avut ocazia sa-i vad in sfarsit live pe Gogol Bordello. Trupa americana de gypsy punk este absolut dementiala live, iar caldura insuportabila de la ora concertului nu i-a impiedicat pe cei aprox 10.000 de fani din fata scenei sa se manifeste in toate felurile.

Am plecat, evident, leoarca de la concert, dar ce mai conteaza atunci cand reusesti sa faci pogo cu steagul in mana, sari de nebun si te distrezi la maxim?

Sziget Festival Day-1-5

Eugene Hutz este absolut dement si se misca incontinuu. Mi-a fost foarte greu sa-l prind in poze cat am fost in photo-pit, iar dupa ce-am revenit si eu in public, am inteles si de ce.

Evident, n-a lipsit din setlist “Start wearing purple”, care-a insemnat punctul culminant al concertului. Trebuie neaparat sa-i vedeti live daca aveti ocazia.

Sziget Festival Day-1-16

Pentru ca nu prea m-au interesat baietii de la The Horrors, mi-am permis sa ma mai plimb pe Insula Libertatii. Am observat cu tristete ca a disparut Sziget Eye-ul. Era o experienta faina pentru cei care voiau sa vada festivalul de la inaltime.

Au insa anul acesta ocazia sa bea bere la barul suspendat sau, daca se simt dornici de adrenalina, sa incerce si bungee jumping.

Sziget Festival Day-1-17

M-am intors la timp pentru petrecerea mea tematica preferata. Da, ati ghicit – Flag Party :)). Mii de steaguri colorate cu Sziget au fost impartite prin public, iar la semnul organizatorilor, toata lumea le-a fluturat in sincron.

Evident, n-a lipsit nici steagul Romaniei, pe care eu oricum il flutur de trei zile-ncoace la concertele de la scena principala.

Sziget Festival Day-1-21

Concertul zilei a fost insa de departe cel al irlandezilor de la The Script. Nu stiu daca e vorba de publicul de la Sziget, de starea mea de spirit sau pur si simplu toata lumea face un super show aici, dar a fost foarte foarte tare atmosfera de la concertul lor.

Fata de acum 4 ani, show-ul baietilor a evoluat foarte mult, iar Danny interactioneaza foarte mult cu publicul. La un moment dat chiar a intrat in mijlocul multimii.

Sziget Festival Day-1-39

“The Man Who Can’t Be Moved”, “Breakeven”, “For The First Time” si multe alte piese foarte cunoscute ale irlandezilor au fost cantate la unison de cei peste 30.000 de szighetani.

Pentru mine finalul concertului a fost cu noroc pentru ca am prins si una din penele aruncate de Mark Sheehan, chitaristul trupei.

Headlinerii serii au fost insa Alt-J, care pe mine personal m-au plictisit destul de mult. Adica pe cat de antrenant si energic a fost concertul The Script, pe atat de linistit si anost a fost concertul lor.

Imi place sa-i ascult pe Deezer si au cateva piese faine, dar live nu m-au dat pe spate. Sau poate eram eu prea obosit. habar n-am.

Sziget Festival Day-1-53

Ultimul concert al zilei m-a prins la cortul A38 pentru ca voiam neaparat sa-l vad pe fratele panda – CRO. El este un rapper german anonim (o fantoma) care canta mereu in concerte cu o masca de urs panda.

Suna fain, chiar daca n-am inteles mai nimic din ce zicea el acolo. Toate piesele sale sunt in germana si chiar si intre piese tot in germana vorbea. Am dat insa “din cap pe hip-hop” si m-am distrat oricum :D.

Sziget Festival Day-1-61

Am mai explorat apoi un pic insula si am ajuns si la Cirque du Sziget, acolo unde am vazut un spectacol cu flacari.

Am prins si din afara unul din spectacolele de teatru “Fuerza Bruta” si m-a facut curios sa-l vad si din interiorul arenei zilele-astea.

Sziget Festival Day-1-77

Cam asta a fost pentru mine a treia zi de Sziget Festival 2015. Mai avem inca patru zile de distractie pe Insula Libertatii si ne asteapta in continuare momente de neuitat aici.

Va las acum cu poze facute de mine cu un Sony a6000. What you SZI is what you GET!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.