Programul pe zile la Untold Festival!

Ne mai despart mai putin de trei saptamani de prima editie a Untold Festival. Se anunta patru zile de distractie maxima in Cluj-Napoca, un oras ce se va transforma din toate punctele de vedere.

Astazi a fost anuntat programul pe ore si pe zile, astfel incat putem sa ne facem inca de pe-acum planuri legate de trupele si artistii pe care ii vom vedea acolo.

Untold Festival 2015 - program complet

Asa cum se intampla la orice festival mare, multe nume misto se vor intersecta si va trebui sa facem alegeri grele sau sa fugim de la o scena la alta pentru a-i prinde pe toti favoritii.

Eu zic insa ca e destul de echilibrat, cel putin pentru gusturile mele. O sa scriu in dreptul fiecarei zile preferatii mei, asta ca sa stiti unde ma gasiti cu steagul (daca ma lasa sa il flutur pe-acolo :)) )

Ziua 1: Joi – 30 iulie 2015

Program Untold Festival - ziua 1 - joi

Untold Festival va incepe pentru mine cu Club Des Belugas pe scena The Forest amplasata in parcul central.  O sa-mi para un pic rau ca ii ratez pe Suie Paparude, dar nu cred ca se supara baietii. O sa ma mut apoi la Untold Arena, pe Cluj Arena, pentru Tom Odell si Duke Dumont. La 21:15 ies afara la The Riverside pentru ca n-am cum sa ratez show-ul lui Gramatik.

Finalul primei zile ma prinde tot la Untold Arena cu Fedde LeGrand, ATB, Dimitri Vegas & Like Mike si, daca mai am energie, Lost Frequencies. Se pare ca intr-adevar o sa fie o prima zi foarte tar, asa cum anticipam inca de acum doua luni.

Ziua 2: vineri – 31 iulie

Program Untold Festival - ziua 2 - vineri

Ziua doi pare mai lejera si incepe tarziu pentru mine, cu Gentleman, urmat de Foreign Beggars sau Subcarpati si se termina cu Wu Tang Clan, Cazzette, Avicii si Aronchupa.

Daca se lasa si cu after party la The Labyrinth cu atat mai bine.

Ziua 3: sambata – 1 august

Program Untold Festival - ziua 3 - sambata

In cea de-a treia zi cred ca o sa stau doar la Untold Arena pentru ca se anunta un program foarte bun cu Moonlight Breakfast, Patrice, John Newman, Tinie Tempah, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano si evident, Armin van Buuren, alaturi de care o sa stam pana in zori.

Poate o sa fac o pauza intre Tinie Tempah si van Buuren, dar asta ramane de vazut la fata locului in functie de cat de obosit o sa fiu :))

Ziua 4: duminica – 2 iulie

Program Untold Festival - ziua 4- duminica

Ultima zi o sa fie de leneveala pentru mine pentru ca in afara de Pendulum si David Guetta nu-mi face nimic cu ochiul momentan. O sa fie insa o ocazie buna sa mai descopar ceva artisti noi sau de a trece si pe la celelalte scene din cadrul festivalului.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Asadar se anunta o prima editie foarte misto de Untold Festival si abia astept sa ajung acolo. Sunt curios oare cum arata pentru voi programul pentru fiecare zi, asa ca va invit sa-mi lasati in zona de comentarii trupele pe care vreti sa le vedeti voi live la Untold Festival.

Be there!

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Update:

Cei de la Wu Tang Clan nu vor mai veni, din pacate, la Untold Festival, iar programul anuntat initial a suferit cateva modificari.

Astfel, Club Des Belugas, se muta de joi de la ora 18:00 pe vineri de la ora 19:30, astfel ca o sa prind si Suie Paparude in prima zi, iar ATB face schimb cu Dimitri Vegas & Like Mike.

Sunt convins ca mai sunt cateva schimbari ca e posibil sa mai apara pe parcurs, asa ca va sfatuiesc sa va instalati aplicatia mobile Untold, pentru ca acolo aveti toate informatiile necesare.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.