Probabil cea mai buna perioada din cariera Andreei Balan

Aseara scrolluiam feed-ul de Facebook si mi-a atras atentia o stire legata de Soso, castigatorul primei editii Big Brother Romania. Eh si din link in link, am ajuns la piesa lansata de Andreea Balan impreuna un Adrian, un fost concurent al celebrului reality show.

Eh si reascultand piesa “Aparente” si urmarind videoclipul mi-am dat seama ca Andreea Balan era chiar misto prin 2003-2004 si chiar avea piese cu mesaj. O prindea foarte bine stilul acela rock-ish spre hip-hop.

Mi se pare ca ii statea mult mai bine bruneta, spre deosebire de albastrul din prezent, care e un pic horror, daca ma intrebati pe mine.

O alta piesa misto si “cu atitudine” din perioada aia a fost si “Oops Eroare”, unde la fel, avea atitudine si cateva rime chiar bine gandite.

Pe vremea aia si videoclipurile ei erau interesante si nu se exagera atat de mult cu goliciunea ei, desi arata mult mai bine acum 12 ani. Mi se pare ca era, clumea, mai matura atunci decat este acum.

Nu stiu ce s-a intamplat intre timp, dar poate n-ar strica sa mai revina la acest stil candva. Poate o sa prinda mai bine ca “shake it like a bunny” :))

In rest, Andreea pare ca e bine, sanatoasa si s-a distrati si ea la Robbie Williams.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. femeile in general nu-si doresc sa imbatraneasca, asa ca fac tot posibilul sa arate ca sunt sexy cu cat inainteaza mai mult in varsta :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.