Nu va agitati! Coldplay NU vin in Romania!

De data asta o iau din scurt, inainte sa devina iar virala toata treaba si sa se isterizeze toti fanii de vestea ca cei de la Coldplay vor concerta in Romania in 2015.

Am primit link-ul asta de la Simona, care stiindu-ma fan Coldplay si in general conectat cu lumea asta a concertelor, a zis sa fie sigura ca e pe bune.

coldplay

Ei bine, avem iarasi de-a face cu mai vechii prieteni de la YaTicket (un site de “bisnita”), care s-au gandit sa-si mai mareasca un pic baza de date cu fraieri care cred orice se pune pe net, asa cum s-a intamplat si cu “Turneul Eminem si Rihanna”.

Din pacate insa, vestile sunt cat se poate de false si drept urmare nu ar trebui sa va dati datele acolo total aiurea. Si daca nu v-am convins, hai sa va mai dau cateva argumente.In primul rand, Coldplay sunt de ceva vreme in pauza de concerte dupa turneul “Ghost Stories” de anul trecut (la care-am luat parte si eu :D). Britanicii lucreaza in prezent la un nou album, al saptelea mai exact, ce se va numi “A Head Full of Dreams” si care este programat intr-adevar sa apara anul acesta.

In al doilea rand, site-ul oficial al formatiei s-a transformat intr-un timeline cronologic al activitatii lor de pana acum si nici macar nu mai are sectiunea de concerte, un indiciu clar ca nu planuiesc sa faca asta prea curand.

Da, este posibil sa avem un concert Coldplay in Romania, dar posibilitatea asta a existat la fiecare turneu pe care l-au avut pana acum. Oricum ar fi, o sa fie dupa ce isi lanseaza noul album si cu siguranta nu anul acesta pentru ca nu avem o sala suficient de mare de concerte in care sa concerteze, iar la noi concerte in aer liber, toamna, nu prea sunt.

Pana atunci insa, putem doar sa speram si sa asteptam vesti oficiale, nu sa ne luam dupa diverse site-uri fantoma.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.