Misiunea Berlin Maraton – saptamana 7 – faza pe alergat pe terenul de golf

Stiu ca am ramas in urma cu relatarile despre pregatirea pentru Maratonul de la Berlin, dar saptamana trecuta chiar nu am avut timp de blogging pentru ca am plecat la Rock Werchter si n-am avut laptopul dupa mine :D.

Asadar, am ramas dator cu experienta mea de alergare pe un teren de golf, pentru ca in perioada 15-19 iunie am fost intr-o tabara de fotografie la Golf Hotel Pianu in Pianul de Sus, despre care v-am povestit mai multe aici.

 Golf Hotel Pianu TFB-11

Eh si cum ziceam, terenul de golf de-acolo are o suprafata de 70 de hectare, iar pentru ca eu trebuia sa-mi fac antrenamentele, am ales sa dau cateva ture printre cele 18 gauri (cupe) ale terenului.

Articulatiile mele mi-au multumit, pentru ca e foarte confortabil sa alergi pe iarba si am profitat un pic si de diferentele de nivel.

Cea de-a doua alergare a saptamanii m-a prins iarasi in Alba Iulia asa ca n-am ratat ocazia de a mai face cateva “stelute” prin cetate.

Mi se pare un loc chiar bun de alergat si sper ca albaiulienii profita la maxim de el.

Pentru ca in weekend ma astepta un semi-maraton in cadrul Maratonului DHL, am zis ca cea de-a treia alergare a saptamanii sa o fac pe asfalt, asa ca am alergat de la Golf Hotel Pianu pana in sat si inapoi.

S-a dovedit util acest antrenament pentru ca am avut parte de o coborare si o urcare care m-au pregatit spiritual pentru ce avea sa urmeze in weekend.

Long-run-ul de duminica s-a transformat intr-o cursa foarte buna in care am reusit sa-mi dobor toate recordurile de viteza. Dar despre Maratonul DHL v-am povestit deja aici.

Cam asa a fost saptamana 7 de antrenament. Lucrurile merg bine si sunt in grafic. Urmeaza probabil o readaptare a planului de antrenament pentru ca am inceput sa alerg mai repede decat imi sugereaza ei acolo.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.