Lumos: o casca foarte utila pentru biciclisti

Din cand in cand mai arunc un ochi pe kickstarter pentru ca sunt curios ce mai inventeaza altii si as putea avea nevoie si eu.

In principal ma uit dupa produse care au legatura cu ciclismul. Am tot vazut diverse anti-furturi, unele mai “revolutionare” ca altele, diverse gadgeturi care iti transforma bicla in smart-bike, dar ce mi-a atras atentia zilele-astea a fost aceasta casca foarte utila.

Merg cu bicla prin Bucuresti de mai bine de cinci ani si ma ingrijoreaza faptul ca foarte multi biciclisti nu au lumini pe bicicleta noaptea si nu se fac vizibili. Unii n-au nici macar celebrii ochi de pisica, ca sa nu mai zic de o simpla vesta reflectorizanta.

Ei bine aceasta casca. pe langa faptul ca iti protejeaza tartacuta daca se intampla sa cazi de pe bicla, vine la pachet si cu un sistem de lumini pe led.

Lumos - casca biciclete

Cu ajutorul butoanelor de pe ghidon poti sa si semnalizezi si cel mai tare lucru mi se pare faptul ca “stie” atunci cand pui frana si actioneaza automat stopurile, astfel incat cei din spate sa stie ca ai incetinit.

Proiectul a fost lansat acum doua saptamani si deja a strans 445.000 de dolari din cei 125.000 pe care si i-au propus pentru a lansa acest produs.

Lumos

Eu mi-am “comandat” deja o astfel de casca cu 100$ si abia astept sa o primesc anul viitor in luna mai. Mai multe detalii despre Lumos gasiti pe pagina proiectului de pe Kickstarter, acolo unde mai puteti sustine si voi proiectul pana pe 13 august.

Voi ce parere aveti de aceasta casca?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.