Game of Thrones in cultura pop

A trecut deja o luna de la finalul sezonului 5 din Game of Thrones care ne-a lasat pe toti in mare suspans. Au aparut zeci de speculatii legate de cum e posibil sa continue serialul si care va fi pana la urma soarta lui Jon Snow si a celorlalte personaje care inca mai traiesc.

Fie ca urmarim sau nu, Urzeala Tronurilor a devenit un fenomen si dupa fiecare episod au existat controverse si discutii. Imi aduc aminte de vremurile cand faceam acelasi lucru dupa fiecare episod din LOST.

Game of Thrones

Cel mai tare insa mi se pare faptul ca exista referinte la GoT si in alte seriale sau emisiuni. De la “Familia Simpson”, “South Park”, “Sesame Street”, “How I Met Your Mother” sau “New Girl” la diverse scenete in emisiuni precum “Cina cu Jon Snow” din cadrul “Late Night With Seth Meyers” sau “Musical-ul Game of Thrones” facut de Coldplay.

In cadrul panelului Game of Thrones de la editia de anul acesta a Comic-Con-ului de la San Diego a fost prezentat un scurt mash-up cu toate aceste momente pe care va invit sa il urmariti si voi.

Din pacate n-au fost incluse aici si referintele din “Suits” legate de GoT, dar le puteti vedea aici in “Game of Suits”.

Daca sunteti curiosi sa aflati ce-au vorbit actorii din serial la Comic-Con, va invit sa cititi cronica de pe site-ul HBO.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.