Absolut toate ipostazele in care apar in noul videoclip lansat de Delia – Da, mama

La inceputul acestei saptamani Delia a lansat videoclipul piesei “Da, Mama”, compusa de Carla’s Dreams si a reusit sa stabileasca un nou record de vizualizari in Romania, adunand un milion de vizualizari in mai putin de 30 de ore.

Fix cu o luna inainte, am fost la filmarile acestui clip si oarecum intamplator am devenit si figurant in videoclip. Mare insa mi-a fost surpriza cand am vazut ca apar destul de mult in videoclip.

Si pentru ca nu exista zi in care sa nu ma intrebe careva daca eu sunt cel din clip, am zis sa fac un articol in care sa va prezint toate ipostazele in care apar.

Va las intai sa urmariti clipul de mai sus si pe urma, daca nu ma vedeti, va arat eu unde si cand isi face aparitia barba mea epica.

[divider2]

Prima data apar pe primul refen, atunci cand incerc sa fac o miscare à la Johnny Bravo

Pandutzu - #Damama 01

Apoi ii arunc o privire ghidusa Deliei…

Pandutzu - #Damama 02

Dupa care urmeaza tentativa mea de a face pogo cu o canapea. Nu incercati asta acasa…

Pandutzu - #Damama 03

Si la final, scena mea preferata, in care i-am furat palaria lu’ Pharrell si arat ca un Indiana Jones care n-a reusit in viata..

Pandutzu - #Damama 04

[divider2]

Pe langa faptul ca apar eu in el, videoclipul a iesit foarte misto si chiar daca ma asteptam sa fie “montat” dintr-o bucata, asa cum am filmat scenele, imi place mult mai mult cum a iesit la final. Felicitarile merg aici pentru regizorul Barna Nemethi, producatorul Radu Stancu, si DOP-ul Marius Apopei.

“Da, mama” nu este insa primul videoclip in care apar, moaca mea fiind prezenta si in clipul lansat de Hi-Q pentru piesa “Lose you” in 2009 si in clipul piesei “La Cafea” semnata Alexandra si Alec.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.