Top 10 piese Godsmack de ascultat inainte de concertul de la Bucuresti

Sambata aceasta, pe 27 iunie mai exact, pe vremea cand unii dintre voi vor fi la Electric Castle, iar eu la Rock Werchter, la Bucuresti va avea loc unul din cele mai asteptate concerte ale acestui an.

Legendara trupa americana de heavy-metal, Godsmack, vine in premiera in Romania. Ei se afla in plin turneu de promovare al noului album, “1000hp” si pana acum au trecut pe la festivaluri mari de rock precum Download, Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting.

Godsmack - 27 iunie - Bucuresti

Pe 27 iunie ajung si la Bucuresti, la Arenele Romane mai exact, iar pentru fanii muzicii heavy metal este un concert de neratat.

Si pentru ca am cativa fani Godsmack printre prieteni, i-am rugat sa-mi faca cate-un top 10 al pieselor lor preferate. Le-am adunat apoi pe cele care se repetau si le-am adaugat intr-un playlist pe Deezer, numai bun de ascultat pe repeat pana la concert.

Din pacate eu ii ratez pentru ca nu ajung si pe la Werchter, dar voi ar trebui sa profitati de ocazie si sa fiti acolo. Biletele sunt inca disponibile pe eventim.ro la pretul de 145 lei.

Si daca vreti sa aveti parte de un weekend cu adevarat de rockareala, duminica, pe 28 iunie cei de la Phoenix Entertainment il aduc si pe Slash la Bucuresti, tot la Arenele Romane.

Sa fie rock!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.