Nu da click pe articolul asta inainte sa vezi episodul 8 din sezonul 5 din Urzeala Tronurilor

Sezonul cinci din Urzeala Tronurilor a venit cu o premiera pentru noi cei din Romania, pentru ca cei de la HBO ne-au oferit ocazia sa vedem fiecare episod in acelasi timp cu toata lumea, transmitand practic de doua ori fiecare episod.

Prima data la ora 4:00 (ora Romaniei), odata cu premiera din SUA, si a doua oara seara, dupa ora 20:00. Si mai misto e ca pe HBO GO e disponibil de asemenea direct de la ora 4:00 (uneori chiar si cu cateva minute mai devreme, dar sa nu le ziceti ca poate se prind) si poti practic sa-l vezi oricand.

Urzeala Tronurilor

Insa avantajul de a-l vedea odata cu toata lumea e ca inevitabili scapi de spoilere, iar dupa un episod asa tare ca cel de azi, clar o sa-ti para rau ca nu l-ai vazut mai devreme.

Este probabil cel mai bun episod din sezonul asta si parca imi pare rau ca au mai ramas doar doua episoade. Destul insa cu vorbaraia. Urmeaza cateva spoilere, asa ca nu dati scroll sau click mai departe daca n-ati apucat inca sa vedeti episodul 8 din sezonul 5.

Daca insa l-ai vazut, cu siguranta o sa te amuze urmatoarele imagini care au aparut pe net imediat ce s-a terminat episodul:

White Walker

GoT DragonGlass

Let it GoT

Run Bitch Run - GoT

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.