Misiunea Berlin Maraton – saptamana 4

Luna mai a fost o luna buna pentru sport si s-a concretizat in 117 km alergati si 125 km de pedalat, dintre care o cursa lunga de 59 km prin padure.

Cea de-a patra saptamana de antrenament a inceput cu o alergare usoara de 5 km in Parcul Carol, de revenire dupa semi-accidentarea din saptamana precedenta si pentru a-mi menaja un pic tendoanele si genunchii.

Parcul Carol - apus

Nu mai alergasem pana acum in Carol, dar pot spune ca e o varianta buna pentru alergat pentru ca te antreneaza un pic si pentru urcusuri si coborasuri.

Pentru ca inca nu ma simteam recuperat, am ales sa aman cu o zi cea de-a doua alergare a saptamanii si s-a dovedit a fi o alegere buna, mai ales ca nici alergarea de vineri nu puteam s-o fac pentru ca urma sa plec la Cluj-Napoca la TIFF.

Cluj Arena - antrenament

Asadar, ultimele doua alergari ale saptamanii m-au prins iarasi in alt oras, lucru care deja incepe sa-mi placa. Sambata am alergat 8 km pe Cluj Arena (am platit 6 lei intrarea) si am reusit sa imi dobor cateva recorduri de viteza.

Nu era planuit sa alerg asa tare, dar m-a luat valul si pentru ca ma simteam in forma am zis sa trag un pic mai tare pe ultimii doi kilometri. Plus ca a fost un sentiment foarte tare sa alerg in locul in care peste doua luni o sa fie super nebunie la Untold Festival.

Personal Record la Cluj

Duminica am avut programat long-run-ul, de 12 km de data asta, pe care l-am alergat in parcul Babes din Cluj-Napoca, un parc foarte misto pentru activitati sportive.

Pentru ca intrarea e 2 lei, e mai liber si poti sa-ti vezi de antrenament in liniste, fara sa ai de ocolit oameni care se plimba prin parc, biciclisti sau caini.

Eu insa n-am alergat prin parc, ci am ales sa-mi fac antrenamentul tot pe pista de atletism. Stiu ca poate parea plictisitor sa alergi 30 de ture de stadion, dar cu un playlist bun, trec repede.


Saptamana trecuta am alergat cel mai mult pe The Mono Jacks – Tablou

Intre alergarile din Cluj-Napoca, am bagat si o tura de 10 km pe bicla si vreo juma de ora de fotbal la Maratonul Fara Rosu organizat de Gillette.

A fost o saptamana buna de alergat in care n-am avut probleme si in care am reusit sa ma recuperez dupa semi-accidentare.

[divider2]

Luna iunie a inceput cu doua alergari prin Amsterdam, dar despre care o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare.

Misiunea Berlin Maraton continua!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.