Festivalul “I am the Rocker” se anunta foarte tare!

Anul acesta Bucurestiul a cam ramas “in pana” de festivaluri. Am mai ramas doar cu Summer Well ca festival “de traditie” dupa ce B’estfest si Rock The City se afla deja la al doilea an de pauza consecutiv, iar Clujul se pare ca e capul de afis al acestei veri cu Electric Castle si Untold Festival.

Din fericire insa apar noi festivaluri care sper sa aiba continuitate. E drept ca majoritatea sunt pe zona de metal si sunt cat de cat nisate, dar si metalistii sunt oameni si merita festivaluri misto. Metalhead Meeting tocmai a incheiat cu succes cea de-a patra editie, iar la orizont se intrevede “I Am The Rocker” un festival care promite si care vine cu cateva lucruri chiar faine.

 I am the Rocker

Pe langa line-up, care se anunta foarte bun, cu Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Skindred, Mayhem printre capii de afis, I am the Rocker va fi cred ca primul (sper sa nu ma insel) festival din Romania care va oferi participantilor apa gratuit. Si nu apa de la cismea, ci Aqua Carpatica, ceea ce e si mai misto.

Asa cum e normal la un festival, nu vor fi delimitari de genul “Normal Circle”, “Golden Circle”, asa ca daca vreti sa stati cat mai in fata, mergeti devreme la concerte.

Chiar daca Romexpo nu e neaparat cel mai prietenos loc pentru un festival, lucru recunoscut chiar si de organizatori, momentan e singura solutie viabila pe care o avem in Bucuresti pentru un eveniment de acest gen (ceea ce e un pic cam trist daca ma intrebati pe mine).

Cu toate astea, va exista si o zona de camping pentru rockerii care vor veni din alte orase, iar pretul pentru acces va fi de doar 9 lei pentru ambele zile.

Vor fi si cateva concursuri pentru participanti, Best dressed rocker, Best tattoo, Air guitar contest, Pogo contest, Beer championship (inscrieri aici) , iar cei mai curajosi vor putea face bungee jumping, sa se dea cu tiroliana sau chiar sa-si faca tatuaje.

Pe mine recunosc ca m-au facut curios si sincer abia astept sa imi fac de cap in mosh-pit-uri. Poate ma lasa si cu steagul…

[divider2]

I am the Rocker va avea loc in perioada 4-5 iulie la Romexpo, iar abonamentele pentru cele doua zile de festival se pot cumpara de pe Eventim la pretul de 220 lei. Biletele de o zi costa 125 lei.

Ne vedem pe-acolo!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.