Ce trupe o sa vad la Rock Werchter 2015

Aproape in acelasi timp cu Electric Castle Festival, si organizatorii de la Rock Werchter au anuntat azi programul pe zile pentru fiecare scena in parte.

Asa cum era de asteptat, mai multe trupe pe care voiam sa le vad la festival vor canta in acelasi timp, asa ca va trebui sa aleg intre ele din pacate.

Rock Wercher 2015

Din fericire, am inteles ca scenele nu sunt chiar asa departe una de cealalta, astfel ca o sa reusesc sa ajung repede dintr-o parte in alta, astfel incat sa-i vad pe cei alesi.

Stiu ca o sa ma urati un pic, dar iata ce alegeri grele am eu de facut:

Rock Werchter 2015 - program day 1

Prima zi o s-o incep la Scena KluB C cu Years & Years. I-am auzit de prea multe ori la TANANANA ca sa nu-mi placa si chiar as vrea sa-i vad live. Apoi o sa-l revad pe Chet Faker care a facut un super show anul trecut la Arenele Romane.

Chiar daca as fi vrut sa-l vad si pe James Bay, de la 17:15 o sa ma mut la scena principala ca sa prind locuri cat mai in fata pentru headlinerii serii, asa ca o sa ii vad in ordine cronologica pe Rise Against, Florence + The Machine, Foo Fighters si pe The Chemical Brothers. Pe Florica am mai vazut-o si acum doi ani la Coke Live in Polonia si o s-o mai vad si la Sziget, iar de Foo Fighters stiu ce pot inca de acum 4 ani de la Oxegen.

Rock Werchter 2015 - program day 2

Ziua a doua o s-o incep la The Barn cu Death Cab For Cutie, dupa care o sa fug la Main Stage, unde o sa stau pana la final. Profit de faptul ca pe John Newman l-am vazut anul trecut la Summer Well si o sa-l vad probabil si la Untold Festival si ca pe Kwabs o sa-l vad la Summer Well anul acesta, iar pe The Cat Empire si Alt-J la Sziget.

In schimb o sa ma bucur de Damian Marley, Of Monsters and Men, Ben Howard, Mumford & Sons si Pharrell Williams.

Rock Werchter 2015 - program day 3

Cea de-a treia zi e un pic mai complicata pentru ca o sa-l ratez pe Damien Rice si chiar imi doream sa-l vad. In principiu o sa-mi petrec cam toata ziua la Main Stage pentru ca se anunta foarte bun programul si chiar vreau sa fiu in fata la Lenny Kravitz si The Prodigy.

Plus ca Royal Blood, Hozier, The War On Drugs si Noel Gallagher nu sunt deloc de lepadat. Din pacate o ratez si pe Selah Sue, dar nu-i bai caci am mai vazut-o de doua ori si mai am sansa s-o vad si la Sziget.

Rock Werchter 2015 - program day 4

Ultima zi de la Rock Werchter se anunta dementiala, insa si atunci o sa ma oftic ca ratez cativa artisti misto. O sa-mi incep ziua cu Enter Shikari, care au fost dementiali la B’estfest acum doi ani, dupa care o sa fiu in dilema de a o revedea pe Jessie J si de a o vedea in premiera pe Tove Lo.

Poate reusesc sa-i prind si pe The Vaccines la The Barn inainte de a ma duce la Main Stage pentru Counting Crows, The Script, Kasabian si MUSE (principalul motiv pentru care am ales sa merg anul acesta la Rock Werchter).

Din pacate ii ratez pe Die Antwoord pentru ca n-o sa pot sa plec din primul rand chiar inainte de Muse. Din fericire i-am vazut anul trecut la Electric Castle asa ca nu-mi pare chiar atat de rau.

[divider2]

Stiu ca am niste probleme existentiale foarte grave si ca probabil dupa ce-ati citit tot ce-am scris eu aici o sa ma urati foarte tare, dar n-am ce sa va fac.

Sunt curios voi ce trupe ati fi ales sa vedeti in fiecare zi a festivalului. Va astept parerile voastre in sectiunea de comentarii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.