Avicii, Limp Bizkit, Major Lazer si The Script completeaza line-up-ul de la Sziget Festival 2015

Hai ca se pare ca o sa fie o editie de neuitat la Sziget Festival anul acesta. Va prezint azi cele mai recente confirmari pe line-up.

Luna trecuta m-a prins foarte ocupat si n-am apucat sa va spun aici pe blog ca Avicii o sa vina si la Sziget, nu numai la Untold Festival (ce tare ca o sa-l vad de doua ori anul asta). In plus, una din cele mai tari trupe de rockareala, Limp Bizkit a spus si ea prezent pentru editia a 23-a a festivalului din inima Budapestei.

Sziget Festival 2015

Azi au mai venit cateva vesti si mai bune, pentru mine, cel putin. O sa am ocazia sa-i vad pentru a treia oara pe The Script (i-am vazut acum 4 ani la Oxegen si o sa-i vad si la Rock Werchter) ceea ce este uber awesome pentru ca imi plac la nebunie cei trei irlandezi.

De asemenea, tot azi au fost confirmati si cei de la Major Lazer. Cred ca n-are rost sa va mai zic de ei pentru ca deja toti am auzit piesa “Lean On” care domina topurile din ultima vreme.

Sa ne bucuram insa si de confirmarile lui Asaf Avidan, C2C si Arty care completeaza lista de noutati de azi.

Recent a fost prezentat si line-up-ul pentru Europe Stage si au fost prezentate si celelalte activitati pe care le veti putea face la festival in afara de concerte. O sa amintesc aici Cirque du Sziget, Sziget Beach, Luminarium si multe altele!

[divider2]

Va las acum cu imnul acestei editii, interpretat de Irie Mafia. Sper ca n-are rost sa va mai zic cat de incantat sunt de faptul ca videoclipul are ca tematica steagurile tarilor celor care vin la festival.

Hai ca mai e putin!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.