Atunci cand iti amintesti ca inca esti copil

Cred ca aveam vreo 4-5 ani cand am facut cunostinta cu jocurile “pe televizor”. Habar n-aveam pe vremea aia ca numele lor oficial era de “console”, dar hei, cui ii pasa?

Pe langa celebrele Mario, Sonic sau ceva jocuri cu masini, probabil cel mai mult m-am jucat Mortal Kombat. Nici nu mai stiu cate manete s-au stricat subit din cauza asta sau cate bataturi aveam la degete, dar cert este ca se lasa uneori cu suparari de cateva saptamani din pricina acestui joc.

Bloggers Lan Party 7 - Mortal Kombat X

Weekend-ul asta am avut sansa sa joc cea mai noua versiune a acestui joc – Mortal Kombat X – proaspat lansata saptamana trecuta pe Play Station 4 si X Box One. Cred ca numai pentru jocul asta si merita sa-ti iei o astfel de consola.

Grafica e absolut dementiala si chiar daca gameplay-ul a ramas acelasi (a se citi – apesi pe butoane random pana lovesti ceva), parca altfel se vede cand ii dai un pumn lu Sub-Zero.

Bloggers Lan Party 7

Toata nebunia s-a intamplat cu prilejul celei de-a saptea editii a Bloggers Lan Party, un eveniment care deja devine traditional loc de intalnire pentru bloggerii pasionati de gaming si pentru cititorii lor.

S-a vazut ca n-am mai jucat de mult Mortal Kombat si mi-am cam luat-o in competitiile oficiale dintre bloggeri vs. cititori, dar e important ca toata lumea a fost pe modul de relaxare si nu s-a lasat cu monitoare sau capete sparte.

Bloggers Lan Party 7 - pandutzu si victoria

Pe langa MK, ne-am “impuscat” un pic si la Quake Live si am plecat in cautarea “inteligentei” sau la “impins vagoane” la Team Fortress 2.

A fost o reintoarcere la copilarie, pentru ca usor, usor, ne dam seama ca printre atatea deadline-uri, responsabilitati si taxe de platit la stat, e important sa nu uitam sa ne mai si relaxam din cand in cand.

Bloggers Lan Party 7 - pandutzu 01

Va invit sa urmariti reportajul facut de Digi de la fata locului, iar pentru mai multe poze, apelati cu incredere la pagina de facebook Bloggers Lan Party.

Foto: Alin Popescu

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Bloggers Lan Party 7 a fost un eveniment Eventur susținut de Digi Net, ManvehutBitdefender AntivirusLogitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.