Echipa Bloggerilor merge la Cupa Prieteniei Bergenbier!

Finalul lunii mai reuneste Echipa Bloggerilor  la fotbal la o noua competitie importanta. Activam sub acest nume de aproape 5 ani si chiar daca de-a lungul timpului am tot schimbat componenta, nucleul si determinarea a ramas.

Asa ca ne-am hotarat sa ne inscriem la Cupa Prieteniei Bergenbier pentru ca ni se pare foarte atractiv premiul cel mare: o invitatie la Campionatul European de Fotbal din Franta din 2016.

Cupa Prieteniei Bergenbier

Competitia din Bucuresti Vest va avea loc la finalul lunii mai (22-24 mai), iar pana pe15 mai se poate inscrie oricine, fie ca are echipa sau nu. Trebuie doar sa-ti faci cont pe site-ul competitiei si sa-ti faci o echipa sau sa te alaturi unei echipe care are nevoie de jucatori.

Echipa noastra este deja completa si pe langa cei care vor juca efectiv, avem si un staff bine pus la punct. Iata asadar care este Echipa Bloggerilor pentru Cupa Prieteniei Bergenbier:

8. Alin Pandaru –  ofiter de presa
9. Marius Matache – antrenor
10. Ovidiu ”Ovvy” Pătrașcu – general manager

Ne propunem sa avem un parcurs cat mai lung la aceasta competitie asa ca ne-am programat cateva antrenamente pentru a stabili tactici si strategii.

Pe langa faptul ca suntem bloggeri ne leaga si faptul ca suntem prieteni, iar fotbalul intre prieteni e cel mai frumos.

Speram sa intalnim cat mai multi dintre voi pe teren si sa ne bucuram impreuna de fotbal.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.