Uite-asa se impresioneaza de fapt o femeie

Va ziceam saptamana trecuta de un articol postat pe un blog britanic despre cum ar trebui sa impresioneze strainii romancele daca vor sa “atenteze cu smardanul la clocitoare”.

Pe langa sfaturi de bun simt precum sa stii sa te imbraci sau sa fii punctual, erau si cateva chiar absurde care le sugerau baietilor sa invete sa faca focul, sa stie sa manuiasca un topor sau sa stie sa dea de deochi.

Ei bine, cei de la Lidl au fost pe faza si au facut un experiment cu Sergiu si Andrei in care au testat aceste sfaturi. Ce-a iesit, vedeti mai jos.

Concluzia e destul de simpla. Daca intr-adevar vrei sa impresionezi pe cineva, incearca sa fii tu insuti, iar daca vrei sa iesi in evidenta, iti garantez ca n-o sa dai niciodata gres cu o cutie de bomboane de ciocolata sau cu un buchet de flori.

Sau daca te simti si mai indraznet, cu siguranta gasesti aici tot ce ai nevoie pentru a face o buna impresie, inca de la prima intalnire.

Stiu ca e la moda acum treaba cu lumbersexualii (nu stiu cine a inventat termenul asta, da’ i-as indesa o coada de topor undeva), da’ orice-ai face, nu merge cu toporul dupa tine la intalnire.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.