Ce se intampla cand te uiti in ochii unei persoane timp de 4 minute?

Unul din cele mai intime momente pe care il poti avea cu o alta persoana n-are nicio legatura cu sexul. Uneori este suficient sa va uitati unul in ochii ceiluilalt si sa descoperiti o conexiune mult mai puternica.

Cam despre asta este si experimentul celor de la Soul Pancake care au adus fata in fata 6 cupluri pentru a testa aceasta teorie.

privit in ochi

Printre cei selectati au fost doua persoane care nu se mai vazusera pana atunci, un cuplu aflat la a patra intalnire, dar si persoane casatorite de 55 ani.

Au fost pusi intr-o camera doar ei doi, fata in fata si au primit instructiuni sa se uite in ochii celuilalt pentru fix 4 minute, fara sa zica sau sa faca nimic. Rezultatul e minunat:

La finalul experimentului chiar si cei 12 participanti au fost surprinsi de rezultat. Cea mai tare reactie mi s-a parut insa a celor doi batrani.

Eu zic ca e de experimentat acest lucru si acasa…

via

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Referitor la privitul in ochi tin sa cred ca pur si simplu conteaza foarte mult de cine priveste nu ma refer ca evorba de iubit sau ruda, ori prieten ma refer la caracterul omului…

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.