2014 in muzica (top zecele lu’ Pandutzu)

Pentru ca 2014 a insemnat un an de zile de editor Deezer, e clar ca muzica a jucat si ea un rol important in viata mea anul trecut.

Continuam asadar seria articolelor “2014 in… “, de data asta cu referire la piesele, artistii si albumele pe care le-am ascultat si le-am descoperit anul acesta.

 2014 in muzica - albume

Uitandu-ma insa pe topurile generate de last.fm (aplicatie care contorizeaza (aproape) tot ce-am ascultat), am observat insa ca cele mai ascultate piese raman in continuare cele ale artistilor mei preferati. Ceea ce daca stau bine sa ma gandesc este oarecum normal.

Dar sa lasam vorba la o parte si sa urmarim, ati ghicit, infograficul de mai jos:

Chiar daca a fost lansat in 2013, albumul “Native” al celor de la OneRepublic a fost cel mai ascultat de mine in 2014, in mare parte si pentru ca am avut ocazia sa-i vad live anul acesta la Paris.

De fapt, acelasi lucru as putea spune ca se aplica si la celelate 9 albume din top 10, exceptie facand doar Virgil Iantu, pe care inca n-am apucat sa-l vad intr-un concert.

[divider2]

Pe langa ce apare in infograficul de mai sus, as vrea insa sa va prezint si cateva albume care mi-au atras atentia, dar care n-au ajuns in top 10.

Asadar, va invit sa ascultati si “Dark Waters” de la Aeon Blank, “Fishing for zebras” de la Club Des Belugas, “The Art of Sampling” de la Parov Stelar “Wanted on Voyage” al lui George Erza, “Cheek to cheek” de la Tony Bennet si Lady Gaga, “No Sound Without Silence“, de la The Script, “In the Lonely Hour” al lui Sam Smith, “Hoinar prin Piata Matache” al lui Marius Matache, “Melancolic” de la byron, “A misterious place called somewhere“, de la Kumm si evident, “AM” de la Arctic Monkeys.

[divider2]

Va las acum cu un playlist ce contine 30 din piesele pe care le-am ascultat de cele mai multe ori in 2014, creat prin aplicatia Stateeztics de pe Deezer.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.