Vocea Romaniei este Rock! Felicitari Tiberiu Albu!

Vineri seara am asistat la cea mai buna finala a concursului Vocea Romaniei de pana acum. A fost o competitie foarte stransa intre Maria Hojda, Aliona Munteanu, Anda Dimitriu si Tiberiu Albu, care ne-au oferit momente de neuitat prin prestatiile lor.

Dar pentru ca nu putea fi decat un singur castigator, conform voturilor publicului, acesta a fost Tiberiu Albu, din echipa lui Tudor Chirila.

 Tiberiu Albu si pandutzu
Traditionala poza cu castigatorul Vocea Romaniei

Nu pot sa va explic cat de bucuros am fost cand am auzit numele lui rostit de Pavel Bartos, care anunta ca el este Vocea Romaniei. Acum trei saptamani nici nu stiam cine e (nu-l vazusem in auditii si nici in dueluri), dar a reusit sa-mi intre la suflet inca de la primele note cantate pe piesa “Rock and Roll” a celor de la Led Zeppelin, iar “Dream on”-ul celor de la Aerosmith a fost absolut demential.

Am devenit insa fanul sau abia saptamana trecuta, cand am avut ocazia sa-l si intalnesc si sa stau un pic de vorba cu el live. S-a intamplat intamplator, la concertul lui Tudor alaturi de trupa Vama in Hard Rock Cafe.

Tiberiu Albu si Ligia Hojda

Tot atunci am cunoscut-o si pe Ligia Hojda, cea de-a doua semifinalista din echipa lui Chirila, care ar fi putut la fel de bine sa castige Vocea Romaniei, daca regulamentul le-ar fi permis amandurora sa ajunga in finala.

Doi oameni frumosi si talentati de care sper sa mai auzim in perioada urmatoare pentru ca merita sa-si duca visele mai departe.

pandutzu si Tudor Chirila

As vrea pe aceasta cale sa-l felicit pe Tudor Chirila pentru modul in care a abordat aceasta competitie. A reusit sa faca o selectie exceptionala de piese pentru toti concurentii sai, astfel incat sa scoata tot ce-i mai bun din ei.

Momentul meu preferat din finala de vineri a fost duetul Tibi-Tudor pe piesa “Ana”. Mi-era un pic teama ca Tudor o sa-l “eclipseze” pe Tiberiu, dar in cele din urma momentul a fost foarte bine pus la punct, astfel incat sa iasa in evidenta Tibi.

Tudor a adus cu siguranta un plus de valoare acestui show si imi doresc din tot sufletul sa continue si in sezonul urmator ca antrenor. Ma repet acum, dar nu pot sa nu ma bucur de faptul ca in sfarsit lumea a reusit sa-l descopere pe Tudor Chirila exact asa cum e el: direct, taios, sufletist si talentat.

Daca ar fi sa spun un lucru care a facut diferenta in finala de vineri, as spune ca, pe langa vocea incredibila a lui Tibi, a fost si pasiunea cu care Tudor a fost alaturi de el si l-a sustinut inainte si in timpul show-ului.

Aici este evident si meritul echipei din spate (Felicitari Carina!), care a demonstrat ca poate si ceilalti trei antrenori ar avea nevoie de cineva care sa se ocupe de astfel de lucruri.

Atat Tudor Chirila, cat si Horia Brenciu, in ultimele doua sezoane, au reusit sa-si implice comunitatile de fani in concurs, astfel ca acestia au sustinut concurentii lor, care intr-un final au si castigat.

Cu parere de rau, dar chiar daca au de 5 sau 15 ori mai multi fani decat Tudor pe paginile de Facebook, Loredana si Smiley n-au reusit sa-si “activeze” comunitatile pentru a-si ajuta concurentii sa castige. Oarecum la acelasi nivel cu Chirila, Marius Moga a reusit totusi sa o duca pe Anda aproape de prima pozitie, dar si la el ar mai fi de lucrat.

Cred ca fiecare dintre cei patru antrenori are nevoie de o echipa mai implicata in spate, care sa interactioneze mai des si mai bine cu fanii lor.

Ma asteptam ca dupa 4 sezoane, Marius, Loredana si Smiley sa fi inteles ce piese merg si ce piese nu merg pentru concurentii lor si ce fel de piese vor reusi sa atraga voturi. Vocea Romaniei e mai mult decat un concurs de voci, ci este in acelasi timp si un concurs de strategie.

De data asta, Tudor Chirila a mutat foarte bine si a castigat inca de la primul sau sezon ca antrenor la Vocea Romaniei.

 Tudor Chirila si pandutzuAm intalnit si antrenori fericiti

Felicitari tuturor participantilor la Vocea Romaniei si in special finalistelor, Anda, Aliona si Maria, care ar fi meritat si ele la randul lor sa castige acest concurs. Ce e important insa este ce vor face de-acum incolo, pentru ca cine avea de vazut ce pot sa faca a vazut.

Pentru Tiberiu Albu nu am decat un singur de spus, dar “pe care” o sa i-l transmit insa in privat, data viitoare cand ne vom intalni.

[divider2]

Pe final de articol, as mai vrea doar sa mentionez faptul ca acesta a fost cel mai bun sezon de Vocea Romaniei de pana acum si ca toti cei implicati in realizarea acestui show de televiziune merita apreciati si felicitati. De la producatori, scenaristi, sunetisti, band, si PRisti pana la baietii de la paza si de la productie.

Sa ne vedem cu bine si in sezonul urmator. Cine stie, poate la anul ma incumet sa particip si eu…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.