Urmareste gratuit primiul episod din “Umbre”!

Cel mai nou serial produs de HBO Europe in Romania, “Umbre”, va avea premiera pe 28 decembrie pe HBO. Pana atunci insa, avem parte de o surpriza de Craciun, astfel ca putem urmari gratuit si practic in avanpremiera, primul episod chiar aici, pe blogul meu.

Serialul regizat de Igor Cobileanski si Bogdan Mirica, dupa un scenariu  adaptat de Bogdan Mirica, ii are in distribuție pe: Serban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Doru Ana si multi alti. Acesta ne prezinta povestea lui Relu Oncescu, un simplu taximetrist, care “in timpul liber” lucreaza ca recuperator pentru Capitanu’, un mare mafiot local.

 Umbre

Saptamana trecuta am avut ocazia sa vad primele doua episoade din “Umbre” si va garantez ca e intr-adevar un serial foarte bine realizat, ce va va prinde cu siguranta. Eu unul abia astept episodul urmator, dar mai am de asteptat pana la anul.

Serban Pavlu  joaca in rolul principal un personaj atipic pentru el, luand in considerare rolurile precedente (Toata lumea din familia noastra, Cainele japonez), dar care il prinde la fix. Este intr-adevar “Varu'” care rezolva situatia si daca ar fi sa-l compar cu un actor din afara, as zice ca poate fi considerat Jason Statam de Romania :)).

pandutzu si Serban Pavlu

E interesant de urmarit povestea celor doua lumi in care se imparte Relu. Momentan nici familia sa nu stie de treburile murdare pe care le face, nici mafiotii nu stiu detalii despre familia lui. Sunt curios cum se vor desfasura lucrurile cand o sa iasa totul la iveala.

Ma opresc aici pentru ca nu vreau sa va dau prea multe spoilere. Va invit sa urmariti primul episod mai jos sau pe HBO GO chiar acum, sau de pe 28 decembrie, in fiecare duminica la ora 22:00 pe HBO. Vizionare placuta! Atentie, 18+!

P.S. Genericul este absolut genial si indraznesc sa spun ca e cel mai tare generic al unui serial romanesc.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.