Robbie Williams devine agent secret intr-o reclama la cafea

Cei care imi citesc blogul inca de pe la inceputuri stiu ca una din reclamele mele preferate il are ca protagonist pe Robbie Williams. De-a lungul timpului, cantaretul britanic a aparut in multe reclame, fie ca a fost vorba de masini (Smart, Volkswagen), T-Mobile, Pepsi sau Nikon.

Cea mai recenta il transforma pe Robbie intr-un agent secret, in serviciul bunului-gust, pentru Cafe Royal. Vazand aceasta reclama, cred ca il prinde chiar bine si ar putea juca rolul de James Bond, fara probleme.

Piesa de pe fundal se numeste “Bully” si reprezinta noul single al sau, extras de pe albumul “Under the Radar – Volume I”, lansat in exclusivitate pentru fanii sai de pe robbiewilliams.com.

Acesta contine o serie de piese mai vechi inregistrate de Robbie Williams, dar care n-au prins vreun album pana acum. Inca nu l-am ascultat, dar dupa ce-am auzit “Bully”, pare promitator.

In ceea ce priveste un concert in Romania… momentan, ramane cum am stabilit.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.