James Arthur canta de revelion la Bucuresti

Update: Evenimentul a fost anulat!

[divider2]

Castigatorul editiei din 2012 a show-ului X Factor UK, James Arthur, isi va petrece noaptea dintre anii 2014-2015 in Bucuresti. Artistul brianic va sustine un concert de revelion la Romexpo, in cadrul evenimentului Rebellion 2015.

In afara de show-ul lui James Arthur, paricipantii se vor bucura si de concertele artistilor romani precum Andra, Delia, Voltaj, Corina, Elena Gheorghe, Alex Velea si multi altii…

Rebellion 2015

Biletele sunt deja disponibile pe bilete.ro, iar la pretul standard de 180 lei (sau 150 lei pana pe 20 decembrie) sau VIP 650 lei (500 lei pana pe 20 decembrie), care are inclus si meniul food&drinks.

De asemenea, exista si o oferta standard pentru cei care cumpara 5 bilete standard, cel de-al 6-lea este gratuit.[divider2]

Pare un mod interesant de a va incepe noul an, desi, personal, mi-as fi dorit sa-l vad pe James Arthur la Bucuresti intr-un alt context.

Avem fani James Arthur pe-aici? Merge careva la concert?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.