The Fresh ne rasfata cu concerte tari in noiembrie

Pentru ca cei de la The Fresh organizeaza luna asta cateva evenimente foarte faine, am zis sa le dedic un articol special in care sa vi le prezint si voua.

Totul a inceput pe 2 noiembrie cu Chet Faker la Arenele Romane. Desi initial trebuia sa aiba loc la Palatul Ghica, numarul foarte mare de cereri de bilete i-a determinat pe oranizatori sa-l multe intr-o “arena” mult mai mare.

chet faker

Evenimentul a fost sold-out si peste 2000 de persoane au avut ocazia sa-l vada si sa se lase purtati de muzica artistului australian.

El si-a prezentat albumul de debut – Built on Glass – si ne-a oferit si un moment de improvizatie. Mi-a placut foarte mult recenzia Andrei de la acest concert.

Kygo - The Fresh

Vineri, pe 21 noiembrie, vom avea ocazia sa-l vedem la treaba pe pustiul minune al muzicii electronice: Kygo. Pe numele sau adevarat, Kyrre Gørvell-Dahll, norvegianul a reusit sa se faca remarcat gratie remixurilor sale pentru piese precum “I see Fire” (Ed Sheeran),  “Sexual healing” (Marvin Gaye), “High for this” (Ellie Goulding) sau “Cut your teeth” (Kyla LaGrange)

Kygo incepe sa-si faca usor-usor un nume destul de cunoscut pe scena muzicii electronice si nu m-ar mira ca in anii urmatori sa auzim si mai multe despre el. Pana una alta, abia astept sa-l vad pe 21 noiembrie la Casa Presei Libere.

Inca mai sunt bilete, asa ca daca va grabiti, puteti fi si voi acolo.

Chinese Man - The Fresh

Saptamana viitoare, pe 28 noiembrie mai exact, in Colectiv, are loc probabil ultimul concert din acest sezon. Invitatul special este grupul francez Chinese Man.

Eu i-am descoperit acum vreo 2 ani, cu piesa “Get Up”, iar de-atunci i-am tot ascultat pe Deezer. Piesa mea preferata de la ei este “I’ve got that tune”, cel mai probabil din influentele de electro-swing.

Grupul francez va veni in formula completa, asa ca e clar ca ne asteapta o seara memorabila. Vor fi disponibile 800 de bilete la pretul de 40 de lei la intrare in seara evenimentului.

[divider2]

The Fresh i-au mai adus anul acesta la Bucuresti si Timisoara pe Daddy G (Massive Attack), Walldeck, Akua Naru, Mighty Boogie si pe Tanya Stephens.

Sunt tare curios sa vad ce ne-au pregatit pentru anul viitor.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.